Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Cum să alegi culoarea potrivită pentru plasele din hârtie?

Cum să alegi culoarea potrivită pentru plasele din hârtie?

Cine ar fi spus că alegerea culorii pentru plasele din hârtie este la întâmplare? Deși pare greu de crezut, culorile spun o poveste despre brandul tău, despre valorile lui și despre viziunea lui. Pentru ca povestea să fie completă, culorile trebuie alese în concordanță cu identitatea vizuală a afacerii tale. Alege combinații de culori din aceeași paletă cromatică sau alege nuanțe neutre. Totodată, culoarea plaselor din hârtie au un impact semnificativ în percepția consumatorului asupra brandului.  

Împreună, ne asigurăm că îți oferim o varietate de pungi de hârtie colorate pe care le poți folosi în afacerea ta, fie că deții un fast food, magazin de haine, farmacie, depozit alimentar, pet shop etc.  
 

Pungile din hârtie albastră

Sunt opțiunea potrivită dacă ești în căutarea unei culori care să funcționeze bine cu portocaliu, galben sau albastru deschis. Ține cont de faptul că această culoare nu se potrivește pentru un logo verde sau roșu. Însă... dacă te simți creativ, poți opta pentru o combinație îndrăzneață. Îți oferim consultanță prin email sau telefon, pentru o alegere inspirată. 
 

Pungile din hârtie roșie

Funcționează cu o mulțime de modele și culori. Dacă îți dorești să ieși în evidență, poți opta pentru plasele roșii, burgundy sau roz. Se potrivesc de minune cu auriu, galben sau cu un gradient în nuanțe arămii sau de auriu. Dacă îți dorești un contrast puternic, alege o plasă roșie cu un imprimeu alb sau negru – elegant și clasic, dar întotdeauna de bun gust! 
 

Plasele din hârtie verde

Sunt potrivite dacă brandul tău se identifică a fi un susținător al naturii. Este o culoare care îmbină două culori liniștitoare: verde și galben, ceea ce se traduce în siguranță, respect și încredere, în limbajul brandurilor. Poți alege o grafică în culori de galben, alb, negru sau chiar violet. 
 

Pungile din hârtie neagră

Ele vorbesc de la sine: eleganță și rafinament. Se potrivesc cu orice culoare și își vor păstra aerul elegant în orice combinație. O poți alege pentru o bijuterie, magazin de parfumuri, îmbrăcăminte sau încălțăminte. Dar... de ce nu ar funcționa chiar și pentru o cofetărie premium sau un magazin de vinuri?  

Cauți o opțiune versatilă? Cu siguranță plasele din hârtie albă sunt potrivite pentru afacerea ta. Sunt o bază ideală pentru print datorită faptului că nuanțele vor fi intense și nu își vor pierde din strălucire. Se pot folosi atât pentru imprimarea cu laser, cât și bloc.  

Dacă totuși îți dorești să ieși din tipar cu plasele pe care le alegi pentru afacerea ta, îți oferim posibilitatea de a personaliza chiar și plase de culoare mov, portocaliu, ciocolatiu, verde army, galben, rodamine. Dacă nu știi ce culoare să alegi, îți oferim consultanță gratuită prin email sau telefon pentru ca amprenta brandului tău să iasă în evidență cu orice ocazie. 

Odată ce stabilim culoarea, următorul pas este să alegem împreună tipul de mâner de care ai nevoie. Îți oferim următoarele posibilități: mâner decupat, mâner interior, mâner răsucit, mâner bandă sau cu mâner exterior. Plasele cu mâner răsucit oferă mai multă siguranță pentru încărcături mai grele, fiind populare în special în magazinele de îmbrăcăminte sau încălțăminte. De asemenea, cele cu mâner răsucit ridică brandul la nivelul de premium, datorită eleganței de care dă dovadă dacă are, desigur, și un design pe măsură.  

Afacerile de tip fast food optează adesea pentru sacoșe cu mâner exterior sau interior, fiind ușor de manevrat și de transportat. De menționat aici este că nu suportă o greutate atât de mare precum cele cu mâner răsucit.  

Plasele cu mâner decupat nu sunt comune sau des utilizate, însă se pretează pentru obiecte mici, cu greutate mică deoarece sunt mai fragile. 

Toate plasele sau ambalajele din portofoliul Paperbag sunt 100% biodegradabile și compostabile și au o calitate premium. Apelează cu încredere la serviciile noastre de consultanță prin email: office@paperbag.ro sau telefonică: 0723 190 196 | 0745 590 634  în vederea personalizării și alegerii tipului de ambalaj potrivit pentru afacerea ta. 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!