Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Ambalaje fast-food

Afiseaza: 1-24 din 78 produse

 Filtre

Ambalaje fast-food personalizate pentru o imagine deosebită a afacerii tale

 
Ești deținătorul unei afaceri de tip fast-food și îți dorești să aduci mai multă personalitate business-ului tău, dar și să faci o alegere inteligentă care să ofere siguranță clienților tăi?

Atunci alege ambalaje fast-food ce pot fi personalizate cu denumirea brandului tău, cu logo sau cu un mesaj special pentru clienții care aleg să achiziționeze produse de la tine. Acest lucru ajută la vizibilitatea brandului tău și îi aduce acestuia mai multă personalitate.

Mai mult decât atât, suntem siguri că îți dorești ca produsele pe care clientul tău le achiziționează de la tine să rămână în cea mai bună stare, să se păstreze proaspete și delicioase până în momentul consumului.

Indiferent că ai nevoie de pungi rezistente la grăsimi, colțare din hârtie natur pentru sandvișuri, naproane de hârtie pentru tavă, farfurii de unică folosință, pungi pentru tacâmuri, cutii pentru hamburger sau doner, suporți de carton pentru pahare sau boluri pentru supă sau salate, cutii pentru diverse meniuri precum paste sau mâncare chinezească dar și tacâmuri de unică folosință și multe alte produse necesare afacerii tale, le găsești pe toate în gama noastră.

 

Alege ambalaje fast-food la prețuri mici, de producător 


Ca și business, este normal să îți dorești să îți optimizezi costurile dar și să oferi foarte multă calitate clienților tăi, nu doar atunci când vorbim despre produsele pe care le oferi ci și despre atenția la detalii ce poate fi cuantificată prin intermediul ambalajelor pe care le utilizezi.

Îți oferim produse pentru ambalare de calitate la prețuri de producător, dar și consultanță în cazul în care nu știi foarte concret care produse se potrivesc cu adevărat afacerii tale. Mai mult decât atât majoritatea consumabilelor pe care ți le oferim pe site-ul nostru se bazează pe un ambalaj ecologic care se poate recicla ușor, nu poluează și este biodegradabil.

Astfel vei oferi clienților tăi siguranță, atât în ceea ce privește sănătatea cât și securitatea alimentelor, deoarece acestea sigilează perfect, în special atunci când vorbim despre cutii.

De asemenea ambalajele din carton sau hârtie nu se pătează și vor contribui la imaginea pozitivă a afacerii tale care este preocupată de sustenabilitate și de protecția mediului înconjurător.

 

Beneficiile alegerii ambalajelor pentru afacerea ta de tip fast-food sau restaurant


Folosirea ambalajelor pentru afacerea ta de tip fast-food sau restaurant îți oferă o multitudine de beneficii care te pot ajuta pe termen lung la consolidarea încrederii clienților tăi.

Iată câteva dintre acestea:

 
  • Protejarea produselor - ambalajele alese în mod corect îți pot proteja produsele de deteriorare, umiditate, praf sau contactul cu diferiți alergeni sau bacterii ce pot contamina preparatele sau le pot deteriora gustul și aroma. Așadar acestea vor rămâne proaspete și delicioase;
  • Comoditate și confort - folosirea ambalajelor vor face transportul și manevrarea produselor mult mai ușoară și mai comodă pentru clienții tăi, oferindu-le astfel o experiență mult mai bună;
  • Branding - poți alege ambalaje cu diferite mesaje în funcție de specificul afacerii tale sau le poți personaliza cu logo-ul sau numele afacerii ceea ce va ajuta la promovarea acesteia și la construirea unei identități de brand puternice;
  • Sustenabilitate - datorită faptului că majoritatea ambalajelor noastre se focusează pe ambalajele din carton reciclabil și ecologic, te bucuri de susținerea mediului înconjurător dar și de sustenabilitate pe termen lung, fapt care este apreciat inclusiv de clienți;
  • Cost redus - îți oferim ambalaje la prețuri mici de producător pentru ca tu să îți optimizezi costurile chiar și atunci când nu vrei să faci rabat de la calitatea ambalajelor tale.
 

Alege chiar acum să îți duci afacerea și relația cu clienții tăi la un alt nivel, alegând ambalajele potrivite pentru afacerea ta. Îți oferim inclusiv garanție a produselor dar și personalizarea acestora pe comandă cu brandul business-ului tău.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!