Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Cutii meniu fast-food

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Cutii meniu, parte a strategiei de promovare a brandului tău


Știm că într-o afacere ambalajul reprezintă primul contact pe care clientul îl are cu produsul. Iar acest prim contact trebuie să fie un moment plăcut. De aceea, ambalajul trebuie să fie de calitate superioară și să reprezinte cu succes imaginea brandului tău.

Alegerea ambalajelor de hârtie pentru servire, împachetare și livrarea mâncărurilor la domiciliu reprezintă una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua pentru afacerea ta. Sunt ecologice, rezistente, ușor de manipulat, iar designul lor este cu adevărat deosebit.

Utilizarea ambalajelor din carton sau hârtie reprezintă o decizie responsabilă, care protejează mediul înconjurător, și implicit, viitorul tău, al nostru, al tuturor. Descoperă și tu gama variată de cutii meniu pentru restaurante, fast-food, patiserii și cofetării, street food, hoteluri, cafenele, bistro, firme de catering, disponibilă pe site-ul nostru. 

Alege să îți promovezi afacerea cu ambalaje de calitate! Alege produsele PAPERBAG.

 

Modele și dimensiuni variate de cutii meniu pentru nevoile afacerii tale


Descoperă modelele și dimensiunile de cutii meniu disponibile pe site-ul nostru, perfecte pentru servirea clienților tăi în cele mai bune condiții. 

Iată ce am pregătit pentru nevoile business-ului tău:

Cutii meniu 4 clapete

Culoarea Natur pentru afacerea ta, fie restaurant, cafenea, patiserie, fast-food, streetfood. Cererea din ce în ce mai mare de food delivery din partea clienților necesită luarea unor măsuri sustenabile și responsabile, iar ambalajele din carton de calitate superioară reprezintă soluția perfectă pentru tine. Carton, pentru că sunt prietenoase cu mediul – motiv pentru care vei respecta întocmai normele în vigoare și vei oferi clienților o experiență plăcută.

Cutiile de carton sunt ideale atât pentru meniul zilei, cât și pentru fast-food sau pentru meniurile speciale pe care le oferi.

Acest tip de cutii pentru ambalare este aprobat pentru contactul cu alimentele, au o culoare naturală și sunt confecționate din carton de înaltă calitate, rezistent la grăsimi și temperaturi înalte (între – 40 și +80 de grade Celsius).

Cutiile meniu, din carton cu capac sunt disponibile în 6 dimensiuni diferite, ideale atât pentru restaurante, cât și pentru gustările dulci din cafenele, patiserii sau cofetării.

B 11x9 + T 13x10,5 + h6,5 cm: 

 
 • Dimensiuni Bază: 11 x 9 cm;
 • Dimensiuni parte superioară: 12 x 10,5 cm;
 • Înălțime cutie: 6,5 cm;
 • Setul conține: 50 buc;
 
B15,5x6,5 + T 18,5x9 + h 5,5 cm:
 
 • Dimensiuni bază: 15,5 x 6,5 cm;
 • Dimensiuni parte superioară: 18,5 x 9 cm;
 • Înălțime cutie: 5,5 cm;
 • Setul conține: 75 buc;
 
B 15x12 + T12x14 + h6,5 cm
 
 • Dimensiuni bază: 15 x 12 cm;
 • Dimensiuni parte superioară: 12 x 14 cm;
 • Setul conține: 50 buc;
 
B 19,5x14 + T 21x10 + h6,5 cm;
 
 • Dimensiuni bază: 19,5 x 14 cm;
 • Dimensiuni parte superioară: 21 x 10 cm;
 • Înălțime cutie: 6,5 cm;
 • Setul conține: 50 buc;
 
B 19,5x14 + T 21x15 +h4,8 cm
 
 • Dimensiuni bază: 19,5 x 14 cm;
 • Dimensiuni parte superioară: 21 x 15 cm;
 • Înălțime cutie: 4,8 cm;
 • Setul conține: 50 buc;
 
B19,5x14 + T 22x16 + h9 cm
 
 • Dimensiuni bază: 19,5 x 14 cm;
 • Dimensiuni parte superioară: 22 x 16 cm;
 • Înălțime cutie: 9 cm;
 • Setul conține: 40 buc;
 
Cutii meniu URBAN: interior aluminiu, cu un design foarte plăcut, perfecte pentru un restaurant fancy, food truck cu pui la rotișor, fast-food sau meniul zilei.

Bunătățile deja au început să apară în bucătăria ta și clienții sunt cu mâna pe telefon? Asigură-te că le oferi experiențe cât mai plăcute atunci când aleg serviciul de food delivery. Dacă nu știi cu ce trebuie să îți începi ziua, iată sfatul nostru: verifică stocul de ambalaje fast-food, pentru a te asigura că nu îți va sta nimic în calea livrărilor zilnice.

Datorită reglementărilor în vigoare cu privire la ambalajele din plastic, va fi nevoie să te reprofilezi și să alegi o alternativă mai prietenoasă cu mediul. Aici îți pot sări în ajutor ambalajele din carton: cutii carton, ambalaje fast-food, cutii carton cu capac. Este alternativa eco friendly de care ai nevoie pentru afacerea ta și pentru satisfacția clienților.

Acest model de cutii ambalare sunt utile pentru fast-food (inclusiv pui rotișor) datorită faptului că sunt prevăzute cu aluminiu în interior. Fiind un bun conducător al căldurii, aluminiul va menține temperatura optimă a produsului tăi până când acesta va ajunge la clientul final.

În plus, este rezistentă la grăsimi și la temperaturi extreme: -40 / +80 grade Celsius. Produsul a fost aprobat pentru contactul cu alimentele, fiind realizat din materiale de înaltă calitate care nu afectează gustul și proprietățile produselor finite.

Alege dintre mai multe dimensiuni:

 
 • 140 x 105 x h 48 mm;
 • 160 x 135 x h 60 mm;
 • 190 x 145 x h 80 mm;
 • 290 x 145 x h 80 mm;
 
Cutii meniu Sandwich pentru servirea clienților tăi

Sunt igienice, ușoare și de calitate, fiind alternativa premium pentru afacerea ta. Cu ajutorul lor, produsul va ajunge la client în cea mai bună stare, chiar și în condiții de livrare. Produsul respectă toate reglementările în vigoare privind ambalajele alimentare.

Culoarea cutiei este natur, de impact, confecționată dintr-un material rigid și rezistemt la grăsimi și la temperaturi cuprinse între -40 și +80 grade Celsius.

Alege pentru servirea clienților tăi acest tip de cutie, ale cărei dimensiuni sunt: 190 x 107 x 73 mm, iar setul conține 125 de bucăți.

Cutii meniu din carton, culoare Natur

Ambalajele din carton sunt aliatele tale atunci când dorești să oferi clienților prospețime și calitate la fiecare preparat. O cutie meniu din carton rigid asigură o protecție bună produselor și au o greutate redusă, motiv pentru care transportarea acesteia nu va fi dificilă. Oferă protecție mâncărurilor la temperaturi cuprinse între -40 și +80 grade Celsius. Un alt avantaj al folosirii acestui tip de ambalaje este protejarea mediului. După folosire, cutia poate fi reciclată cu ușurință.

Alege dintre următoarele dimensiuni:

 
 • Dimensiune cutie mică:  85 x 175 x 4 mm (100 bucăți în set);
 • Dimensiune cutie medie: 115 x 180 x 43 mm (85 bucăți în set)
 • Dimensiune cutie medie h50: 115 x 180 x 50 mm (80 bucăți în set);
 • Dimensiune cutie mare:  143 x 195 x 35 (80 cutii în set);
 
Cutie meniu din carton, culoare Natur

Ambalajele de carton se pot utiliza cu succes în diferite domenii. Alimentația însă este punctul forte al acestora, datorită capacității de a menține prospețimea produselor.

Acest model poate fi utilizat pentru mai multe feluri de mâncare precum: cartofi prăjiți, cârnați, aripioare pui, mini burgeri. Alege să utilizezi pentru clienții tăi ambalaje din carton rigid, rezistent la grăsimi și la temperaturi cuprinse între -40 și +80 grade Celsius. Are toate aprobările necesare pentru a funcționa cu succes în industria alimentară.

Dimensiuni disponibile: cutie medie și mare. Iată dimensiunile din care poți alege: 

 
 • Dimensiuni cutie natur medie:  225 x 95 x 60 mm (100 bucăți în set);
 • Dimensiuni cutie natur mare:  300 x 95 x 60 mm (100 bucăți în set);
 
Cutie meniu burger din carton, culoare Natur

Pentru că ținem la siguranța clienților, dar și a mediului, am ales ambalajele din carton care oferă alimentelor garanția siguranței. Fabricate din materiale biodegradabile, acest tip de ambalaje sunt ideale pentru a păstra prospețimea produselor ce urmează a fi consumate. O cutie pentru meniu burger respectă toate condițiile calității. Confecționate din carton, rezistent la grăsimi și la temperaturi extreme de -40 și +80 grade Celsius.

 
 • Dimensiunea acestui tip de cutie este 180 x 117 x 90 mm (100 buc/ set);
 
Respectă-ți clientul și fii prietenos cu mediul înconjurător! Alege cutiile pentru meniu potrivite business-ului tău și întâmpină clientul cu servicii fabuloase!
 

Ambalaje de calitate, la prețuri accesibile, livrate în cel mai scurt timp


Foarte mulți proprietari de business-uri aleg să-și personalizeze ambalajele pe care le folosesc cu diferite imagini și texte relevante, care să le ofere o experiență plăcută clienților deserviți. Tu de ce nu ai face asta? Mai mult chiar. Te poți diferenția de competitorii tăi, adăugând un plus de valoare serviciilor pe care le oferi, prin diferite modalități.

Personalizează cutiile meniu alese și contactează-ne pentru a ne oferi informațiile necesare acestui serviciu pe email, la adresa office@paperbag.ro ori la nr. de telefon 0723.190.196.

Comandă de pe site-ul nostru ambalajele de care ai nevoie, iar noi ne ocupăm de transportul în deplină siguranță, în cel mai scurt timp posibil.

Livrează clienților tăi încredere și profesionalism! Alege cutii meniu de pe paperbag.ro, de cea mai bună calitate, la prețuri mici, de producător!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!