Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Hartie de impachetat | ambalat

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Hartie de impachetat | ambalat


Deții un magazin alimentar, de bricolaj, o feronerie sau un magazin de uz casnic? Ori ești proprietarul unui magazin de cadouri?

Indiferent ce ai răspuns, alege să folosești hârtie ambalare fabricată din materiale de cea mai bună calitate, rezistentă la temperaturi ridicate și care oferă protecție atât alimentelor, cât și diferitelor accesorii pentru care este utlizată.

Hârtia de ambalat este potrivită și se poate utiliza în mai multe domenii. Așadar, indiferent de natura afacerii tale, un sul de hârtie cerată de împachetat este esențial în activitatea zilnică, fiind potrivită pentru utilizare în multe domenii. 

Paper Bag îți oferă ambalaje de unică folosință practice și la îndemână pentru afacerea ta, la prețuri de producător.

Alege să folosești ambalaje de cea mai bună calitate pentru a oferi clienților tăi o experiență plăcută!

 

Descoperă pe paperbag.ro dimensiunile variate de hartie cerata alimentara sau pentru alt tip de uz


Pe site-ul nostru sunt disponibile o gamă largă de modele și dimensiuni de hârtie cerată alimentară sau pentru alt uz, de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase.

Iată care sunt modelele și dimensiunile disponibile din care poți alege pe cele potrivite afacerii tale:

Hârtie de împachetat 70g - sul 10 kg - KRAFT NATUR, realizată din material biodegradabil, cu aplicabilitate în mai multe domenii.

De exemplu, dacă ai un magazin de bricolaj, folosește această hârtie pentru a împacheta obiectele mici sau ascuțite. Deții un magazin alimentar? O poți folosi pentru împachetarea cutiilor, pentru siguranța transportării a produselor achiziționate de către clienții tăi.

Sau poți folosi acest model chiar și pentru magazinele de uz casnic dacă vrei să acoperi etajerele din spațiile de depozitare. Chiar și tipografiile pot strecura în listele de cumpărături acest model de hârtie biodegradabilă, groasă, de calitate premium.

Dimensiunea unei coli de hârtie este 71 x 106 cm și cântărește aproximativ 70 de grame. Colile sunt ambalate într-un sul de 10 kg, iar comanda minimă este de 1 sul.

Hârtie de împachetat 45g - sul 10 kg - GRI DESCHIS

Realizată din materiale biodegradabile și compostabile, prietenoase cu mediul. Este potrivită pentru: ambalarea diverse produse (îmbrăcăminte, panificație), panificație (cutii lăzi), uz caznic (de pus in cămară), tipografie pentru diverse.

Folosește-o pentru împachetarea produsele mărunte: cuie, șuruburi sau a micilor accesorii de acest fel.

Hârtia este foarte utilă pentru produsele casante, farfurii, căni sau pahare, produse din ceramică, porțelan sau sticlă. Produsele clienților tăi ajung în siguranță, acasă sau în orice colț al țării dacă oferi livrări.

Produsul poate fi folosit, de asemenea, și pentru uzul personal - în cămară pentru protecția rafturilor, în timpul unei mutări pentru obiectele fragile. Dimensiunea unei coli este de 61 x 86 cm / 45g. Colile sunt dispuse într-un sul de 10kg, iar comanda minimă este de 1 sul.

Hârtia de împachetat 50g- sul 10 kg - GALBEN DESCHIS

Poate fi utilizată pentru ambalarea diverselor produse (îmbrăcăminte, mercerie), panificație (cutii, lăzi), uz casnic (amenajarea camerei), tipografie pentru diferite activități, precum și în alte domenii.

Dimensiunea unei coli este 63 x 84 cm / 50 g, iar colile sunt dispuse într-un sul de 10 kg. Comanda minimă este de un sul de 10 kg.

Hârtie de împachetat 50g - sul 10 kg - ALBĂ

Ideală pentru ambalarea diverselor produse (îmbrăcăminte, panificație, mercerie), panificație (cutii, lăzi), uz casnic (amenajarea camerei), tipografie.

Totodată, hârtia pentru ambalat este foarte utilă pentru produse casante. Produsul poate fi folosit, de asemenea, și pentru uzul personal - în cămară pentru protecția rafturilor, în timpul unei mutări pentru obiectele fragile.

Asigură-ți clienții că produsele lor ajung în siguranță în orice colț al țării. Dimensiunea unei coli este de 102 x 70 cm / 50g. Colile sunt dispuse într-un sul de 10 kg, iar comanda minimă este de 1 sul. Descoperă toate soluțiile de ambalare disponibile aici.

Cauți o hârtie de ambalat rezistentă pe care să o poți folosi în varii domenii? Alege-o pe cea din hârtie biodegradabilă și fii prieten cu mediul înconjurător în timp ce te ajuți și pe tine. 

 

Hartie de ambalat de calitate superioară la prețuri avantajoase pe paperbag.ro


Business-ul tău poate să crească cu ajutorul tău. Cum? Oferind clienților produse și servicii de calitate. Indiferent care este domeniul tău de activitate, calitatea este un atribut incontestabil, care te poartă pe un drum neted și sigur spre succes.

Iar produsele pe care noi ți le oferim respectă acest principiu, al calității, fiind cel care ne ghidează deciziile pe care le luăm zi de zi în activitatea noastră de deservire a clienților noștri.

Comandă ambalajele de care ai nevoie pentru business-ul tău, iar noi ne ocupăm de livrarea promptă a acestora, la prețuri foarte avantajoase. Sună bine? Atunci, nu mai aștepta.

Pentru comenzi personalizate sau alte informații trimite-ne un email la adresa office@paperbag.ro sau contactează-ne la nr. de telefon 0723.190.196.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!