Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Saci de hartie

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Saci de hartie, ideali pentru afacere ta


Indiferent că deții o afacere în domeniul agricol, industrial sau alimentar, sacii de hârtie sunt o modalitate ideală de ambalare a produselor. Ideali și pentru că sunt reciclabili, oferindu-ți posibilitatea să protejezi mediul înconjurător. Astfel, vei oferi profesionalism și responsabilitate clienților și colaboratorilor tăi.

Astăzi, din ce în ce mai multe companii, mici sau mari, aleg să protejeze natura, pentru că au înțeles cât de important este pentru fiecare dintre noi acest aspect. Dar nu doar companiile, ci și clienții tăi, consumatorii.

Dacă în trecut alegeam în cea mai mare parte pungi din plastic care contaminau natura, apele, sufocând mediul și animalele, azi putem folosi pungi de hârtie, saci cu sau fără mânere. Prin urmare, dacă îți pasă de natură, de viitorul copiilor tăi, de mediul în care aceștia vor trăi, alege saci de hârtie.

Știai că perioada de descompunere a pungilor sau sacilor din plastic este undeva până la 1000 de ani? Sacii din hârtie sunt realizați din materiale 100% reciclabile și pot fi folosiți la tot soiul de activități, după întrebuințarea principală.

Acești saci sunt realizați din 2 straturi de hârtie, sunt rezistenți și permeabili și pot fi folosiți pentru:

 
  • depozitarea produselor alimentare: semințe, făină, mălai, zahăr, orez;
  • depozitarea produselor industriale și de consum precum cimentul sau cărbunii;
 

Alege produse de calitate superioară! Alege saci de hârtie pentru succesul afacerii tale!
 

Saci pentru cărbune, făină sau furaje, 5, 10 sau 25 kg


Descoperă și alege sacii de hârtie potriviți pentru afacerea ta dintre mai multe modele, disponibile pe site-ul nostru:

Saci cărbune cu sau fără mânere

Realizați din hârtie kraft 70, 100% reciclabili, în 2 straturi. Fiind foarte rezistenți, pot transporta produse de larg consum. Sunt prevăzuți cu burduf întărit și lat pentru a oferi un plus de stabilitate și pot fi încărcați cu ușurință. Având pliurile laterale foarte late au o rezistență mecanică sporită. Greutatea maximă admisă este de aproximativ 3 kg.

Poți alege să îi personalizezi cu brandul tău, adăugând orice imagine sau text. Poate fi un text plăcut de mulțumire. Astfel vei surprinde plăcut clienții tăi.

Dimensiunile disponibile sunt următoarele:

 

  • Dimensiune saci cărbune fără mâner (cod 220085): 26 x 13 x 50 cm;
  • Dimensiune saci cărbune cu mâner (cod 210483): 26 x 13 x 50 cm;
 
Sacii pentru făină

Sunt realizați dintr-un material gros, rezistent, care nu permite deteriorarea produsului din interior. Dacă îi păstrezi în condițiile recomandate pentru fiecare produs în parte (temperatură, grad de umiditate) va menține prospețimea lor un timp îndelungat. Forma și compoziția acestui tip de sac îi permit să se plieze în funcție de conținut.

Sunt recomandați pentru uzul în magazinele alimentare. Pentru uzul casnic sunt ideali pentru reambalarea și depozitarea diverselor produse uscate precum: făină, zahăr.

Dimensiunile disponibile sunt următoarele:

 
  • Dimensiune saci făină 5 kg - cu mâner - 20 x 10 x 44 cm (2 straturi: exterior hârtie ALBĂ + interior hârtie NATUR);
  • Dimensiune saci făină 5 kg - cu mâner - 20 x 10 x 44 cm (2 straturi hârtie NATUR);
  • Dimensiune saci făină 10 kg - fără mâner - 26 x1 3 x 52 cm (2 straturi hârtie NATUR);
 
De asemenea, pot fi personalizați cu mesajul brandului tău.

Saci pentru furaje sterile

Sigure și realizate de materiale de calitate superioară. Sunt recomandate pentru uzul profesional, în magazinele de furaje pentru animale, produse pentru grădinărit sau magazine. Forma și compoziția acestui tip de pungă de furaje permit să se plieze în funcție de conținut.

Dimensiunile disponibile sunt următoarele:

 
  • Dimensiune saci furaje 5 kg - cu mâner - 24 x 10 x 44.5 cm (2 straturi: exterior hârtie ALBĂ + interior hârtie NATUR);
  • Dimensiune saci furaje 10 kg - fără mâner - 26 x 13 x 65 cm (2 straturi: exterior hârtie ALBĂ + interior hârtie NATUR);
 
Alege modelul de sac potrivit business-ului tău!
 

Saci de hârtie de calitate superioară, ieftine, livrate în cel mai scurt timp


Rezistența, permeabilitatea, aspectul vizual și faptul că sunt reciclabili, fac din sacii de hârtie alegerea perfectă pentru afacerea ta. În acest mod poți promova afacerea printr-o modalitate ușoară, ieftină și de impact.

Îți recomandăm să îi personalizezi cu logo-ul tău, la care să adaugi un mesaj de mulțumire adresat clientului pentru achiziția făcută. Astfel de detalii atrag clienții și îi motivează să revină. Doar știm cu toții că fiecare detaliu pe care-l tratezi cu atenție și implicare va aduce rezultatele așteptate.

Îți oferim posibiliatea să achiziționezi saci de hârtie de calitate superioară, la prețuri de producător, pe care îi putem livra la adresa indicată de către tine în cel mai scurt timp. Alegând oferta noastră poți economisi în timp ce alegi ambalaje de calitate superioară pentru afacerea ta.

Dacă alegi să personalizezi sacii comandați, te rugăm să ne contactezi pentru a ne oferi detaliile necesare sau pentru orice întrebări pe care le ai despre produsele noastre.

Alege să îți promovezi afacerea cu ambalaje de calitate! Comandă cantitatea necesară de saci de hârtie pe papaerbag.ro! Promovează-ți afacerea cu produse de cea mai bună calitate!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!