Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Tacamuri din lemn de unica folosinta

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Tacamuri de lemn de unică folosință - un gest simplu de iubire pentru client și natură


Îți dorești să le arăți clienților tăi că îți pasă de sănătatea și siguranța lor, dar și de mediul înconjurător?

Atunci începe să folosești în business-ul tău tacâmuri de lemn de unică folosință, fiind acea soluție perfectă de ambalare Pentru afacerea ta care se focusează pe siguranță și o experiență alimentară igienică și plăcută.

Aceste tacâmuri sunt fabricate din lemn biodegradabil de calitate superioară care nu absoarbe umezeala și nu eliberează substanțe chimice dăunătoare în timpul consumului alimentelor. În acest mod, clientul tău se va bucura de calitatea aromelor și gusturilor preparatelor tale fără a fi afectate de tacâmurile pe care le va folosi.

Acestea sunt ideale pentru a fi utilizate în restaurant, în catering, parcuri de distracții, festivaluri sau alte evenimente cu specific alimentar. În gama noastră găsești atât seturi care să conțină furculiță + lingură + cuțit + șervețel, seturi cu furculiță + cuțit + șervețel, sau poți găsi aceste tacâmuri în mod individual.

Descoperă varianta cea mai potrivită business-ului tău și oferă-i clientului tău o experiență sigură și plăcută de fiecare dată, indiferent de locul unde acesta va alege să consume preparatele tale.

 

Bucură-te te de produse ce îți pot duce afacerea mai departe


Pe lângă faptul că aceste produse vizează atenția ta la sănătatea clienților tăi și a mediului înconjurător te bucuri și de o modalitate de promovare a afacerii tale, folosindu-te de varianta de personalizare a produselor cu logo-ul sau numele afacerii tale.

Aceste tacâmuri pot fi personalizate la cerere și mai mult decât atât acestea îți pot reduce consumul de apă în afacerea ta indiferent că deții un restaurant de tip fast, Street food, restaurant sau cafenea.

Mai mult decât atât îți oferim prețuri mici de producător pentru că tu să îți optimizezi bugetele fără a face Rabat de la calitate și a oferi clientului tău o experiență plăcută și sustenabilă.

 

Beneficii pentru afacerea ta și pentru clienții tăi


Atunci când îți alegi cu grijă ambalajele pe care să le utilizezi în business-ul tău te bucuri de beneficii atât pentru afacerea ta cât și pentru clienții tăi, pe lângă ceea ce oferi deja.

Iată câteva dintre avantajele pe care ți le aduce folosirea acestor tacâmuri de lemn de unică folosință:

 
  • Siguranță: aceste tacâmuri din lemn sunt sigure de utilizat în industria alimentară deoarece nu conțin substanțe chimice nocive care pot afecta sănătatea clienților tăi pe termen lung;
  • Igiena - folosind astfel de tacâmuri de unică folosință acestea te asigură să le oferi clienților tăi igienă indiferent de locul în care vor dori să consume preparatele tale datorită ambalării individuale;
  • Durabilitate - aceste tacâmuri sunt rezistente și durabile și îți asigură clienții că forma acestora nu se va deteriora în timpul utilizării, așa cum se întâmplă în cazul tacâmurilor din plastic;
  • Aspect plăcut - tacâmurile din lemn au un aspect elegant și natural care se potrivește atât în spațiile interioare cât și în cele exterioare;
  • Ecologice - dacă îți dorești să ai un business sustenabil și te preocupă grija față de mediu aceste tacâmuri sunt exact ceea ce cauți deoarece sunt biodegradabile și reciclabile contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător;
  • Cost redus - alegând aceste tacâmuri din gama noastră de produse te bucuri de costuri mult mai mici deoarece îți oferim prețul de producător dar și garanția calității.
 
Alege să le oferi clienților tăi, dar și afacerii tale o imagine plăcută, o experiență naturală și calitate, chiar și atunci când vorbim despre tacâmurile de unică folosință

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!