Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Barcute din carton

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Bărcuțe de carton - un mod simplu de a-ți arăta grija și respectul față de clienți și natură


Ca și antreprenor cu siguranță știi deja că, clienții tăi sunt persoanele cele mai importante ale business-ului tău, cărora trebuie să le oferi o experiență plăcută din toate punctele de vedere. Așadar, acordând atenție la fiecare mic detaliu poate spune multe despre business-ul tău, dar și despre atenția ta la detalii.

Oferindu-le clienților tăi preparate delicioase, ambalate în într-un mod plăcut, util și prietenos cu natura, vei crea în mintea clientului tău o imagine excelentă a afacerii tale.

Ca și business trebuie să fii conștient, inclusiv de efectele nocive pe care le au ambalajele din plastic asupra sănătății și a mediului înconjurător și să te orientezi către acele variante precum bărcuțe din carton natur, un material gros și rezistent la grăsimi care îți garantează păstrarea produselor tale în cele mai bune condiții și contribuie inclusiv la protejarea mediului înconjurător.

Acest tip de bărcuțe pot fi folosite pentru diferite produse din business-ul tău și te asigură că alimentele din interior vor fi consumate în siguranță, deoarece interiorul acestora sigilează perfect chiar și atunci când vorbim de alimente lichide precum sosurile.

 

Un ambalaj sigur și cu un design plăcut


Preparatele tale delicioase merită un ambalaj care să le țină în siguranță dar și să le ofere un aspect cu totul deosebit.

Folosindu-te de aceste bărcuțe, pe care le găsești în gama noastră pe diferite dimensiuni precum mică sau mare, dar și în diferite număr de bucăți precum 250 sau 175, ce pot fi păstrate de la 40° la +80° C,  ai garanția că produsul tău va arăta cu totul deosebit, deoarece acest tip de ambalaj are un aspect plăcut și profesionist și poate fi ușor de manevrat de către clienții tăi.

În plus materialul din care acestea sunt fabricate nu afectează gustul și proprietățile alimentelor din interior și pot fi utilizate în diferite preparate precum cartofi, snacksuri, burgeri, hamsii etc.

Mai mult decât atât aceste ambalaje pot fi personalizate cu un mesaj sau cu logo-ul afacerii tale pe comandă, pentru a le oferi și mai multe personalitate și a-ți crește vizibilitatea și încrederea în brandul tău.

Descoperă întreaga gamă de bărcuțe de carton de pe site-ul nostru și bucură-te de produse de calitate la preț de producător.

 

Avantajele utilizării ambalajelor de tip bărcută în afacerea ta


Indiferent de specificul preparatelor pe care dorești să le oferi clienților tăi, te bucuri de diverse avantaje ale utilizării acestora ambalaje atât în ceea ce privește imaginea afacerii tale cât și o experiență plăcută pe care să le-o oferi acestora.

Iată câteva dintre ele:

 
  • Protecție - unul dintre cele mai evidente și benefice avantaje este că alimentele tale vor avea parte de o protecție suplimentară împotriva diverșilor factori ce pot afecta preparatele în timpul transportului;
  • Rezistență - te bucuri de un tip de ambalaj rezistent la grăsimi datorită materialului laminat și care poate fi utilizat inclusiv în microunde;
  • Ușor de manipulat - aceste cutii sunt ușor de manipulat și manevrat atât în timpul transportului cât și în momentul servirii;
  • Personalitate - folosind acest tip de ambalaj te bucuri de mai multă personalitate a produselor tale, datorită faptului că îți oferim inclusiv opțiunea de a le personaliza pe comandă cu logo-ul afacerii tale sau cu un mesaj destinat clienților tăi;
  • Eco friendly - comparativ cu ambalajele din aluminiu sau alte tipuri de materiale cutiile de carton sunt prietenoase cu natura și le oferă mai multă încredere clienților tăi;
  • Cost eficient - datorită faptului că îți oferim prețuri mici de producător te bucuri de optimizare a costurilor fără a face rabat de la calitate și aspectul produselor pe care vrei să le oferi clienților tăi;
  • Unicitate - ambalajul poate face o diferență între tine și concurenții tăi,  aducându-ți acea notă de unicitate a afacerii tale, în percepția clienților tăi.
 
Așadar, alege să folosești bărcuțe din carton în ambalarea produselor tale delicioase și bucură-te de toate avantajele pe care acestea ți le oferă ție și clienților tăi. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!