Concediu 29.09.2023- 03.10.2023 Comenzile plasate in acest interval vor fi livrate Miercuri 04.10.2023. Va multumim pentru intelegere si rabdare -vom fi promti ca intotdeauna cu clientii nostri.

Pungi de hartie

Afiseaza: 1-24 din 123 produse

 Filtre

Alege sacoșe/pungi hârtie ce pot fi personalizate cu logo-ul afacerii tale

 

Cum ar fi să le oferi clienților tăi mai mult decât un simplu produs? Să le oferi grija și atenția ta? Să le oferi singuranță inclusiv prin modalitatea de ambalare a produselor oferite și mai ales, un mediu înconjurător mai sigur pentru ei?

 

Alegând să îți ambalezi produsele în sacoșe/pungi de hârtie ce pot fi personalizate cu logo-ul afacerii tale, nu doar că le oferi toate aceste lucruri însă îți crești și vizibilitatea afacerii. 

 

Înlocuirea ambalajelor din materiale ce pot avea un impact negativ asupra mediului încojurător sau chiar a produselor pe care le oferi clienților tăi cu ambalaje de hârtie te va face să te aliniezi cu acele business-uri care sunt atente la detalii și la sustenabilitate. 

 

Din ce în ce mai mulți clienți preferă afacerile care își îndreaptă atenția asupra impactului asupra mediului și de asemenea, afacerile încep să întroducă nu doar ambalaje dar și produse sau chiar aparaturi ce ajută la reducerea impactului asupra mediului. 

 

Indiferent de tipul afacerii tale, de tipul de sacosă sau pungi de care ai nevoie, în gama noastră găsești o varietate de modele și dimensiuni care se vor potrivi busienss-ului tău. 

 

Alege să le oferi siguranță clienților tăi, un impact redus asupra mediului înconjurator dar și vizibilitate afacerii tale.

 

 

Descoperă gama de pungi kraft hartie mici sau mari, natur, ieftine în sistem en-gros la prețuri de producător

 

Dacă ești în cautarea unui producător de pungi hârtie care să îți ofere ambalaje conform nevoilor afacerii tale la prețuri foarte bune, te afli în locul potrivit. 

 

De la pungi pentru patiserie, brutărie, pentru anafură, covrigi, ceai, haine, cosmetice sau băuturi, cu mâner sau fără toate aceste produse lle găsești în gama noasstră și pot aduce o notă de eleganță dar și de grijă față de clienții tăi și față de mediu.

 

Fie că ai nevoie de pungi Kraft hârtie mici sau mari, natur, personalizare sau ieftine în sistem en-gros în gama noastră găsești dimensiuni și culori variate prin care se oferi clienților tăi o experiență unică.

 

Ambalajele din hârtie sunt sigure pentru clienții tăi și pot fi personalizate cu un mesaj sau cu logo-ul afacerii tale pentru a te bucura de o mai mare vizibilitate în rândul clienților tăi.

 

În plus, pe papebag.ro te bucuri de produse de calitate superioară, la prețuri de producător și îți oferim inclusiv consultanță gratuită în cazul în care nu știe exact ce se potrivește cel mai bine afacerii tale cât și livrare rapidă a produselor din stoc.

 

 

Alege să te diferențiezi de concurență oferindu-le clienților tăi ambalaje din pungi de hârtie personalizate și singure pentru client și pentru mediul înconjurător.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!