Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Pungi hârtie

Afiseaza: 1-24 din 120 produse

 Filtre

Alege pungi hârtie pentru o promovare strategică a brandului și atragerea de noi clienți

 

          Să folosim pungi hârtie, pentru că sunt o metodă eficientă și economică pentru foarte multe afaceri. Atât consumatorii, cât și branduri renumite sau mai puțin renumite, aleg să folosească pungi de hârtie indiferent care este domeniul lor de activitate. 

 

           Aspectul și impactul pungilor de hârtie este de necontestat, ajungând chiar să funcționeze precum un simbol al statutului. Utilizarea pungilor de hârtie este un act de responsabilitate față de mediul înconjurător. Doar vrei să trăiești într-un mediu mai puțin poluat, atât tu, cât și copiii tăi. 

 

        Este idealul și mai important este că din ce în ce mai multe afaceri aleg această soluție de împachetare a produselor sau pentru alt uz. 

 

           De ce să alegi pungi de hârtie?

 

        Beneficiile utilizării pungilor de hârtie, în special a celor personalizate, sunt multiple. Iată doar câteva din acestea:

 • Îți promovezi afacerea. Alegând să personalizezi pungile de hârtie, poți adăuga sloganul brandului, dar și un mesaj de mulțumire sau apreciere a gestului de achiziție pe care clientul tău l-a făcut. Astfel vei rămâne în memoria acestuia ca un brand care respectă și se respectă.
 • Protejezi natura care este atât de minunată și ne oferă atât de mult, în timp ce noi o neglijăm și o contaminăm cu tot soiul de deșeuri.
 • Sunt potrivite pentru aproape orice domeniu de activitate. Sunt ușor de folosit.
 • Aspectul și varietatea disponibilă de culori au un impact asupra clienților, potențialilor clienți, colaboratorilor etc. 

 

 

      Indiferent de domeniul în care activezi: Ho.Re.Ca, take away, delivery, cofetării, patiserii, farmacie, magazine, sau industrial, pe site-ul nostru găsești pungile de hârtie potrivite pentru afacerea ta. Economisește cu prețurile de producător și promovează-ți afacerea cu ambalaje de calitate.

 

         Îți punem la dispoziție o gamă variată de sacoșe din hârtie care se pot personaliza în funcție de preferințele tale.

 

Descoperă modelele de sacoșe hârtie rezistente și ecologice, perfecte pentru orice afacere

 

         Îți oferim o gamă largă și atrăgătoare de sacoșe hârtie, cu o varietate de culori și dimensiuni, rezistente, fabricate din materiale sustenabile, prietenoase cu mediul, perfecte indiferent de afacerea pe care o ai.

 

        Ce variante de pungi de hârtie îți oferim? Pungi hârtie cu mâner sau fără mâner, răsucit, interior, exterior, bandă, cu fereastră sau fără fereastră, pungi transport, pentru rotiserie, pentru anafură, produse de patiserie sau panificație, sacoșe hârtie cu mâner decupat. 

 

       Acestea și multe alte ambalaje din hârtie sau carton, potrivite pentru orice afacere.

 • Pungă pentru anafură inscripționate cu mesajul ‘’Pace, vouă’’ 10x13 cm, confecționată din hârtie kraft alb, ideală pentru împărțirea anafurei în biserici sau mânăstiri

 • Pungă netipărită, 18x4,5x8,5 cm, perfectă pentru ceai, perfectă pentru cafea, ceai sau plante uscate

 • Pungă Natur pentru patiserie/panificație 15x5x23 cm, rezistentă la grăsimi și ideală pentru produse de patiserie sau panificație (pateuri, croissant, covrigi etc.)

 • Pungă Natur pentru covrigi, mică sau medie, 15x8x20 și 17x6x25, model ideal pentru covrigii calzi, ștrudele, sărățele, gogoși, sandwich-uri, popcorn sau semințe.

 • Pungă Natur pentru franzelă, cu sau fără fereastră, disponibilă în următoarele dimensiuni: 17x6x35 cu fereastră, 17x6x35 fără fereastră, 22x6x29 fără fereastră, recomandată pentru ambalarea franzelelor, a produselor din patiserii și covrigării

 • Pungi pentru pesmet, în varianta cu imprimeu sau netipărită, cu dimensiune unică de 22x5x8

 • Pungi de hârtie 14x7x24,5, disponibile într-o varietate cromatică uimitoare: roșu, galben, mov, roz, rodamine, verde deschis, albastru deschis, care se pot folosi pentru magazinele ce comercializează cosmetice mici, dulciuri, eșarfe, curele, parfumuri, bijuterii, cadouri mici

 • Pungi de hârtie pentru întrebuințări multiple: făină, furaje, pesmet, cu dimensiunea 8 x 5 x h22 cm, culoare natur, volum: 0,5, 1 kg, 2 kg, 3 kg.

 • Sacoșe din hârtie fără mâner 10x8xh40, 90g, potrivită pentru sticlă de vin/șampanie/coniac/bere, cu posibilitate de tipărire pe o față sau pe ambele cu până la 8 culori diferite.

 • Pungă Natur pentru pâine rotundă, cu fereastră 17x6xh25 sau fără fereastră 32x5x41, recomandată pentru ambalarea franzelelor, a produselor din patiserii și covrigării

 • Pungi rotiserie, rezistente la grăsimi, în mărime mică 13x8x27 sau medie 18x6,5x35 

 • Sacoșe cu mâner decupat, disponibile în dimensiunile: 14x7x21 și 18x9x25, recomandată în domenii ca fashion, retail, catering, patiserii, cofetării, panificație, restaurante și nu numai, într-o varietate foarte mare de culori, cu posibilitate de personalizare atât a fețelor, cât și a mânerului, 

 • Sacoșe cu mâner exterior, disponibile în dimensiunile: 18x9x25 și  22x11x24, potrivite pentru fashion, retail, cadouri, cosmetice, farmacii, alb sau natur

 • Pungă transport 22x11x32, recomandate pentru transportul recipientelor din industria alimentară: fast food, restaurante cu livrare la domiciliu. Greutatea maximă admisă este 3 kg. 

 • Sacoșe cu mâner interior, Natur mat, potrivite pentru fashion, retail, cadouri, cosmetice, farmacii, catering, disponibile în următoarele dimensiuni: 26x17x27, 32x16x27, 32x16x39, 32x17x31, 32x17x33, 32x21x33, 32x22x28.

 • Sacoșe cu mâner răsucit disponibile în următoarele dimensiuni: 18x8x h22, 18x8,5x30, 18x8,5x38, 22x11x29, 25x11x31, 32x12x41, 39x14x41, 39x14x49, 45 x14x40, 45x17x48, 54x14x49, culori diferite pentru cei mai pretențioși clienți.

 • Sacoșe cu mâner bandă 26x17x24 și 32x21x24 potrivite pentru catering, patiserii, cofetării, retail, disponibilă în alb și natur.

 

     Aceste sacoșe hârtie sunt recomandate pentru varii domenii. În funcție de modelul ales, poți alege dintre mai multe dimensiuni și culori, pregătite pentru satisfacerea cerințelor tale. Pot fi personalizate cu orice mesaj dorești, pentru promovarea brandului tău și pentru crearea unei experiențe plăcute a clientului cu afacerea ta.

 

    Varianta de pungi kraft este una din ce în ce mai populară, cererea pentru acest model fiind într-o continuă creștere, datorită rezistenței și faptului că sunt eco-friendly. 

 

    Poți alege pungă de hârtie natur, pentru alimente, mici sau mari, cu mâner sau fără, de la producător (fabrică) care respectă clienții săi. 

 

    Indiferent ce model și dimensiune alegi, contactează-ne pentru cea mai bună ofertă personalizată!

 

Pungi hartie ieftine, en gros, natur sau alte culori pentru cei mai pretențioși clienți

 

    Contactează-ne pentru personalizarea celei mai bune oferte de pungi de hârtie ieftine, en gros, natur sau orice altă culoare care s-ar potrivi business-ului tău. 

 

     Te rugăm să ne trimiți un email office@paperbag.ro sau la nr. de telefon 0723.190.196. pentru a face alegerea potrivită afacerii tale.

 

     Produsele alese vor fi livrate în cel mai scurt timp de la comanda ta online sau din momentul preluării cerinței de personalizare. 

                   

    Du-ți afacerea la alt nivel cu produse de cea mai bună calitate! Oferă clienților tăi încredere pentru a se transforma în clienți fideli și loiali, care te pot recomanda prietenilor, colegilor! 

     

    Alege ambalaje de calitate superioară, la prețuri mici, de producător, perfecte pentru afacerea ta!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!