Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Pungi de hartie colorate

Afiseaza: 1-24 din 122 produse

 Filtre

Pungi de hârtie colorate, un act responsabil pe care-l poți face pentru afacerea ta


Pungile de hârtie colorate reprezintă alegerea eficientă și economică pentru afacerile din domeniul fashion, retail, cadouri, cosmetice, electronice, bijuterii, și nu numai.

Sigur știi faptul că fiecare culoare transmite o anumită emoție pentru consumator, acesta asociind culoarea respectivă cu semnificația sa, sau chiar cu diferite trăiri ale sale pe care le-a simțit într-o anumită situație.

Impactul pungilor din hârtie colorate este major, fiind utilizate pe scară largă, având multiple beneficii atât pentru afacerea respectivă, cât și pentru clienții acesteia. Fii responsabil față de client și mediul în care trăim cu toții și care trebuie să fie cât mai curat. Să eliminăm orice formă de contaminare a naturii, pentru că ne va răsplăti pe măsură.

Alege și tu pungi de hârtie colorate pentru afacerea ta. De ce? Îți oferim răspunsul în următoarele rânduri. Iată de ce îți recomandăm să alegi aceste ambalaje pentru afacerea ta:

Promovezi afacerea

Dacă alegi să personalizezi pungile de hârtie, rămâi în mintea clientului tău, în special dacă mesajul este relevant, atrăgător și de impact. Sfat! Alege un alt tip de mesaj, care să te diferențieze de competiție. Gândește-te la viziunea brandului pe care îl reprezinți și vei știi ce mesaj să adaugi.

Nu uita să mulțumești clientului pentru achiziția făcută, printr-un mesaj de mulțumire. Nu este obligatoriu, dar cu siguranță influențează decizia viitoare de cumpărare, cu atât mai mult dacă oferi produse de calitate.

Protejezi natura care te va răsplăti așa cum știe cel mai bine

Oare nu te simți bine cu gândul la contribuția pe care o aduci la viitorul mai puțin poluat al copiilor tăi? Privește din această perspectivă și ia decizia corectă. Azi o faci tu. Mâine altcineva. Și tot așa. Oferă celorlalți șansa de a ‘’copia’’ acțiunile tale responsabile. Fii un model pentru alții! 

Le poți folosi într-o varietate de domenii

Datorită rezistenței, ușurinței de manipulare și gamei largi de dimensiuni și modele. Iar designul are un impact plăcut pentru clienți, potențialii clienți, colaboratori etc.

Activezi în domenii precum Ho.Re.Ca, take away, delivery, cofetării, patiserii, farmacie, magazine, sau industrial?

Descoperă pe site-ul nostru paperbag.ro pungile de hârtie colorate potrivite pentru afacerea ta, dar și alte tipuri de ambalaje din hârtie sau carton. Economisește alegând produsele noastre la prețuri de producător și promovează-ți afacerea cu ambalaje de calitate.

 

Ambalaje din hârtie și carton, ieftine, confecționate din materiale premium, pentru afacerea ta


Indiferent că afacerea ta este în domeniul fashion, retail, cadouri, cosmetice, electronice, HoReCa, îți punem la dispoziție o varietate mare de pungi de hârtie colorate cu diferite dimensiuni, cu mâner răsucit sau alte caracteristici, cu o cromatică uimitoare pentru toate nevoile și preferințele.

Personalizează-le prin tipărire în mai multe culori pentru un plus de valoare oferit clienților tăi. Poți personaliza atât fețele pungii, cât și mânerul. 

Te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0723.190.196 sau să ne trimiți un email office@paperbag.ro pentru o ofertă de șacoșe din hârtie personalizată. Timpul de execuție este de 35 de zile, dar în funcție de disponibilitate termenul de livrare se poate urgenta. 

Îți livrăm produsele, la preț de producător, în 24-48 de ore pe teritoriul României. Cu cât cantitatea de ambalaje comandată este mai mare, cu atât prețurile sumt mai avantajoase. 

Alege produsele noastre fabricate din materiale premium care trec printr-un proces complex de fabricație!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!