Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Diferența dintre plasele din hârtie en-gros și cele personalizate

Diferența dintre plasele din hârtie en-gros și cele personalizate

Oferirea de soluții personalizate și en-gros este misiunea noastră. Ambalajele biodegradabile, realizate din materiale premium, sunt cuvântul cheie atunci când vorbim despre activitatea noastră de zi cu zi. Pentru atât tu, ca și client al nostru, cât și utilizatorul final, clientul tău, să fie mulțumit de calitatea serviciilor oferite, toate produsele noastre sunt supuse unui control al calității. În plus, ele întrunesc cele mai înalte standarde de calitate, deoarece ne respectăm promisiunea față de mediu și față de fiecare persoană care comandă de la noi. Tocmai de aceea, indiferent dacă vei alege plasele de hârtie personalizate sau cele vândute en-gros, calitatea își va spune cuvântul.  

Dacă te întrebi ce soluție este cea potrivită pentru afacerea ta, rămâi cu noi pentru a vedea diferențele dintre un produs en-gros și unui personalizat. 
 

Ambalajele en-gros 

Aceste produse sunt întotdeauna pregătite pentru a fi expediate, de îndată ce plasezi comanda. Acest lucru se datorează dimensiunii standard, designului clasic (hârtie albă, kraft sau colorată) și stocului pe care îl avem. Sunt potrivite pentru afacerea ta, dacă ai nevoie de o soluție rapidă, la îndemână și accesibilă ca și preț. 

În plus, ambalajele care nu necesită prelucrare în prealabil (en-gros, standard), sunt livrate în aceeași zi lucrătoare, dacă comanda este plasată până la ora 15 sau în următoarea zi dacă este plasată după ora 15.  
 

Ambalajele personalizate 

Ambalajele personalizate, pe de altă parte, necesită mai mult efort și, implicit mai mult timp de producție și prelucrare. Toate plasele din hârtie din magazinul nostru online sunt concepute pentru a fi printate cu designul pe care tu ți-l dorești. Standardele de calitate sunt, și de această dată, la cele mai înalte cote. 

Acest tip de ambalaje sunt o opțiune foarte bună pentru afacerile care își doresc să lase o amprentă de branding fiecărui client. Ele te ajută să îți promovezi în continuare brandul și după vânzarea produsului. Adăugând un design unic pe fiecare plasă din hârtie, creezi propriul tău tool de marketing și promovare. Acest lucru este, cu siguranță, un ajutor desăvârșit in procesul de brand awareness.  

Deși procesul de creație este mai anevoios pentru ambalajele personalizate, ele pot ajunge la tine într-un timp relativ scurt, de la confirmarea finală a designului. 

Echipa Paperbag îți oferă consultanță specializată prin email sau telefon, pentru ca tu să faci alegerea potrivită pentru afacerea ta. Nu ești convins de designul pe care ți-l dorești? Te putem ajuta!  

Contactează-ne prin email: office@paperbag.ro 

Hai să stăm de vorbă: 0723 190 196 | 0745 590 634 

Urmărește-ne pe Facebook pentru mai multe noutăți: www.facebook.com/PaperbagTimisoara 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!