Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Conuri din carton

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Conuri din carton pentru savurarea preparatelor tale oriunde


Ești în căutarea unei soluții rentabile și igienice pentru împachetarea, transportarea și servirea preparatelor tale de tip fast-food care să le ofere clienților tăi o experiență plăcută a gustului chiar și în timpul deplasării?

Atunci alege conuri din carton care sunt ideale atât pentru utilizarea în cadrul festivalurilor în aer liber cât și pentru afacerile din domeniul alimentar de tip fast-food.

Acestea sunt perfecte atât pentru covrigi sau alte produse de patiserie sau fast-food precum cartofii prăjiți care îți oferă siguranță, fiind rezistente la grăsimi și lichide, flexibilitate și protecția produselor alimentare, dar și un preț mult mai scăzut comparativ cu alte produse de ambalare.

Forma acestor conuri le oferă clienților o experiență plăcută datorită faptului că aceștia își pot savura alimentele direct din mână chiar în timp ce se deplasează și mai mult decât atât materialele din care sunt confecționate sunt ecologice și nu afectează gustul sau aromele alimentelor.

În gama noastră găsești acest tip de ambalaj fabricat dintr-un carton rezistent la grăsimi care nu afectează mediul înconjurător și care te va asigura că, conținutul va rămâne în interior chiar și atunci când produsul tău este consumat în deplasare.

 

Beneficiil acestui tip de ambalaj pentru afacerea ta


Atenția la detalii poate face o diferență uriașă între afacerea ta și concurenții tăi, dar și în felul în care vei fi perceput de către clienții tăi.

Așadar, alegând aceste conuri din carton, pe care ți le oferim la prețuri foarte mici, de producător, îți oferă o multitudine de avantaje atât ție ca și business cât și clienților tăi.

Iată câteva dintre acestea:

 
  • Experiență plăcută - cu siguranță că produsele tale sunt create cu drag pentru clienții tăi și îți dorești ca aceștia să se bucure de cea mai frumoasă experiență în momentul în care le vor savura. Așadar, alege să le oferi această experiență chiar și atunci când aceștia decid să consume preparatele tale în deplasare, folosindu-te de acest ambalaj sigur și practic;
  • Rentabilitate - aceste conuri de carton sunt o soluție de ambalare mult mai ieftină decât alte tipuri de ambalaje și pe site-ul nostru le găsești la prețuri de producător, astfel că îți vei eficientiza și optimiza costurile;
  • Ambalaj ecologic - din ce în ce mai mulți oameni acordă o atenție deosebită sustenabilității și protecției mediului înconjurător, astfel că, clienții tăi vor aprecia faptul că ești atent atât la sănătatea lor cât și la mediul înconjurător;
  • Ușor de utilizat - acest tip de ambalaj este extrem de ușor de utilizat atât de angajații afacerii tale cât și de clienți ceea ce le face să fie un ambalaj ideal pentru evenimente în aer liber sau pentru afacerile care livrează produse alimentare ce pot fi consumate în timpul deplasării;
  • Personalizare - folosindu-te de un astfel de ambalaj îți poți crește vizibilitatea afacerii și îți poți consolida brandul datorită faptului că îți poți personaliza la comandă aceste conuri cu un mesaj, cu numele afacerii sau cu logo-ul brandului tău;
  • Sunt igienice - oferindu-le clienților tăi preparatele în acest tip de ambalaj îi vei asigura că aceștia se vor bucura de alimentele tale într-un mod igienic indiferent de locul în care acestea vor fi savurate.
 
Specificații produs:

Conurile sunt confecționate din carton rigid, rezistent la grăsimi și la temperaturi extreme (-40 și +80 grade Celsius). Culoarea acestora este natur și dimensiunea diferă în funcție de modelul ales. Comanda minimă este 1 set. 

 
  • Con carton mic: 150x32x175mm (100 buc/set)
  • Con carton natur + sosieră: 175x300mm (100 buc/set)
 
Alege să îi oferi clientului tău o experiență cât mai plăcută și un moment deosebit în timpul savurării preparatelor tale

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!