Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Cutii cartofi prajiti, wedges

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Cutii cartofi prăjiți, perfecte pentru servirea clienților tăi


Deții un fast-food, street food? livrezi mâncare la domiciliu? Sau altă afacere de acest tip? Alege cutii pentru cartofi prăjiți de calitate superioară pentru servire impecabilă.

Sigur știi că principiul calității este prioritar indiferent ce decizie iei pentru creșterea sau scalarea afacerii. Folosirea ambalajelor de calitate superioară pentru servirea, împachetarea și livrarea mâncărurilor este un act responsabil față de clienții și afacerea ta.

Cartofii prăjiți sunt printre gustările preferate ale românilor. Garnitură sau fel principal de mâncare, nu poți refuza o porție savuroasă de cartofi prăjiți cărora să le adaugi sosul preferat.

Servește această gustare delicioasă în cutii cartofi prăjiți, pentru a-ți ajuta clienții să se bucure pe deplin de gustul lor, fie că sunt tip wedges ori spiralați. Vei crea o experiență plăcută cu afacerea ta, în special că materialul din care este fabricată cutia, NU absoarbe grăsimea.

Este ideală pentru a păstra cartofii și respectă toate reglementările în vigoare. Orice produs comercializat în ambalaje de carton rigid poate fi consumat în siguranță.

Cu toții am înțeles cât de important este să protejăm natura și mediul înconjurător, motiv pentru care alegerea ambalajelor din hârtie sau carton reprezintă o soluție sustenabilă, prietenoasă cu mediul și de impact, datorită designului și culorii.

Oferă clienților tăi servicii de calitate! Alege cutii cartofi prăjiți din carton pentru servire fără cusur!

 

Alege dimensiunea de cutii cartofi prăjiți, potrivită business-ului tău


Acest model de cutie pentru cartofi este disponibil în 4 mărimi diferite: mică, medie, mare și XL, fiind rezistentă la temperaturi între -40 și +80 de grade Celsius.

Iată care sunt dimensiunile disponibile din care poți alege:

 
  • Dimensiuni cutie cartofi mică: 59 x 49 x 95 mm (set 140 bucăți)
  • Dimensiuni cutie cartofi medie: 64 x 66 x 116 mm (set 85 bucăți)
  • Dimensiuni cutie cartofi mare: 64 x 92 x 140 mm (set 100 bucăți)
  • Dimensiune cutie cartofi XL: 92 x 64 x 140 mm (set 50 bucăți)
 
Îți recomandăm să alegi mai multe dimensiuni, pentru că fiecare persoană este diferită, iar asta înseamnă că nevoia și dorința de a se delecta cu o anumită cantitate de cartofi prăjiți este diferită.

Poți alege să le personalizezi pentru un impact mai mare și pentru a crea o experiență memorabilă, precum și pentru recenzii pozitive pe care clienții tăi le pot lăsa pe diferite platforme.

Contactează-ne pe email, la adresa office@paperbag.ro ori la nr. de telefon 0723.190.196 pentru informații suplimentare.

Este timpul să oferi clienților tăi motive suplimentare de a reveni în locația ta sau de a comanda mâncare la domiciliu! Alege ambalajele noastre din hârtie sau carton, de cea mai bună calitate, disponibile pe paperbag.ro. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!