Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Cutii popcorn

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Cutii popcorn - cutie-popcorn-PaperBag-ambalaje-fast-food
-10%
Cutii popcorn - cutie-popcorn-PaperBag-ambalaje-fast-food
-10%

Cutii popcorn din carton pentru momente fericite


Te pregătești să mergi cu afacerea ta la festivaluri, concerte sau evenimente private? Dacă popcornul este punctul tău forte, impresionează-ți clienții folosind cutii popcorn din carton, rezistente și ecologice. Cu ajutorul lor poți să oferi experiențe plăcute tuturor celor care îți trec pragul.

Principalul beneficiu al cutiilor popcorn din carton este rezistența la grăsimi, astfel că persoana care ține cutia în mâini nu se va murdări pe haine, pentru că grăsimea nu pătrunde prin ambalaj. Acest lucru este, cu siguranță, elementul cheie al unei porții de popcorn savurate în afara casei.

Poți personaliza cutiile de popcorn cu mesajul brandului tău, care poate fi contextual, de mulțumire sau orice mesaj care poate să atragă clienții și să-l aprecieze. 

Descoperă o gamă variată de ambalaje de calitate pe care le poți comanda de pe site-ul nostru, paperbag.ro!

 

Cutii popcorn personalizate pentru afacerea ta, la prețuri avantajoase


Fiecare set de cutii de popcorn din carton conține 100 de bucăți, indiferent de dimensiunea aleasă, acestea fiind:
 
  • Dimensiune cutie popcorn mediu: 78 x 100 x 190 mm;
  • Dimensiune cutie popcorn mare: 110 x 130 x 205 mm;
 
Culoarea albă cu imprimeuri colorate va produce bucurie clienților tăi și momente drăguțe, la fel și forma de impact a ambalajului.

Contactează-ne dacă ai nevoie de personalizarea ambalajelor sau pentru alte detalii referitoare la produsele noastre, pe email, la adresa office@paperbag.ro ori telefonic la nr. de telefon 0723.190.196.

Comandă de pe site-ul nostru ambalajele de care ai nevoie, iar noi ne ocupăm de transportul în deplină siguranță, în cel mai scurt timp posibil. 

Oferă clienților o experiență memorabilă cu brandul tău! Comandă cutii pentru popcorn pentru momentele relaxante ale clienților tăi!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!