Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Ajutor de nădejde în bucătăria ta: profesională sau personală - cum poți folosi pungile din hârtie în bucătărie

Ajutor de nădejde în bucătăria ta: profesională sau personală - cum poți folosi pungile din hârtie în bucătărie

Ideile sunt de multe ori punctul nostru forte. Dar... nu orice fel de idei! Ci cele care îți permit să protejezi mediul și să refolosești majoritatea ambalajelor. Dacă te întrebai de multe ori ce să faci cu „sertarul cu plase” sau ”punga cu pungi”, îți oferim și astăzi câteva idei. Pune-le în practică și spune-ne care ți se potrivește. Dacă deja ai folosit pungile din hârtie astfel, spune-ne care propunere ți-a plăcut mai mult și ce alte sfaturi utile ai dori să afli prin intermediul blogului nostru. 
 

Depozitarea legumelor 

Pungile din hârtie sunt o soluție potrivită pentru depozitarea legumelor, în special a ciupercilor. Dacă sunt păstrare în caserole de plastic sau înfoliate, ciupercile sunt foarte perisabile și vei risca ca în cel mult 2-3 zile să fie stricate. Hârtie absoarbe excesul de umezeală creat de ciuperci sau alte legume și le prelungește durata de viață. În plus, dacă stai la casă, poți păstra rădăcinoasele peste iarnă învelindu-le în hârtie, într-un loc uscat și răcoros. 
 

Coacerea fructelor 

Adesea cumpărăm fructe care sunt poate puțin necoapte și care ne dorim să se coacă cât mai repede. Depozitarea fructelor precum banane, avocado, pere, kiwi sau mango într-o pungă din hârtie va accelera procesul de coacere pentru ca tu să le folosești exact atunci când ai nevoie de ele! Fructele produc, în mod natural, gaz de etilenă - acest lucru încurajează maturarea. Punând-le într-o pungă de hârtie, concentrația de gaz va deveni mai mare și astfel se vor coace mai repede. Nu trebuie să îți faci griji pentru umezeală! Pungile de hârtie nu sunt etanșe, motiv pentru care umezeala nu va rămâne în pungă, spre deosebire de pungile din plastic, care provoacă producerea de mucegai. 
 

Colectarea compostului 

Dacă locuiești la casă, cu siguranță știi că baza unei grădini roditoare este pământul. Și ce îngrășământ este mai potrivit decât cel bio, provenit din resturile alimentare? Poți utiliza pe blatul de lucru o pungă din hârtie pentru adunarea cojilor de la legume sau fructe, de zi cu zi. Păstrează o pungă din hârtie mai mare sau achiziționează un sac din hârtie în care să le depozitezi pe termen lung.  
 

Popcorn pentru microunde 

Ai boabe de porumb pentru popcorn, dar timpul nu îți permite să faci popcorn la oală? Ia câteva boabe de porumb, adaugă sare, unt și alte condimente și seara de film poate începe. Înainte de a băga punga la microunde, agitați amestecul și rulați partea superioară a pungii de mai multe ori. Puneți în cuptorul cu microunde pentru 2 minute. 

Dacă aceste sugestii v-au inspirat, te așteptăm alături de noi și la următoarele articole. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!