Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

De ce să folosim ambalaje din materiale BIODEGRADABILE?

De ce să folosim ambalaje din materiale BIODEGRADABILE?

Concepte precum ECO, green, ecologic, prietenos cu mediul înconjurător – au început să prindă tot mai mult contur. Din ce în ce mai multe persoane ajung să devină responsabile pentru mediu, pentru tot ceea ce ne înconjoară. Însă din anul 2019, această responsabilitate este literă de lege.  

Conform acesteia („Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deleurilor de ambalaje în sensul transpunerii Directivei (UE) 2015/720 a Parlamentului European și a Consiliului din 29 aprilie 2015 de modificare a Directivei 94/62/CE”), se interzice aprovizionarea și comercializarea pungilor din plastic subțire și foarte subțire. După cum se știe, cel mai adesea acestea ajung aruncate în ape, păduri și alte zone unde distrug ușor flora și fauna locului respectiv. 

Deși sunt foarte cunoscut și practice, la îndemâna oricui, acestea trebuie înlocuite cu pungi din material biodegradabil. Fie că este vorba despre pungi din amidon vegetal, hârtie, pânză de in policaprolactonă sau alte materiale organice, precum bumbacul, și vegetale, pungile fabricate astfel reduc cantitatea chimicalelor care vor interacționa cu mediul, inclusiv dioxidul de carbon, emisiile de gaze cu efect de seră etc. Este important să facem această trecere spre pungile biodegradabile și compostabile deoarece acestea se degradează în câteva luni, spre deosebire de sutele sau chiar miile de ani în care se degradează plasticul. Consumă mai puțină energie în momentul producției, asigură conservarea naturii și sunt foarte rezistente.  

Pe aceste considerente și pentru că știm cât este de important să avem grijă de mediul înconjurător, de la care primim atât de multe resurse, am creat Paperbag. Punem la dispoziție achiziționarea unor produse 100% biodegradabile. Pungile pot fi folosite în diferite locuri: dacă deții un aprozar vei avea mare nevoie de astfel de pungi; dacă obișnuiești să mergi în piețe și să vinzi fructe și legume – vor fi de ajutor în egală măsură; dacă deții un magazin cu orice specific-chiar și un magazin de îmbrăcăminte - pungile biodegradabile cu mâner nu trebuie să lipsească.  

Pe lângă aceste pungi care înlocuiesc cu mare succes plasticul, o altă opțiune foarte bună sunt pungile din hârtie. Acestea sunt, de asemenea, reciclabile și biodegradabile, fiind utile în orice situații. Fie că deții o farmacie și vrei să folosești astfel de pungi pentru medicamente, fie că deții o brutărie sau patiserie și vrei să vinzi produsele în astfel de pungi, la noi găsești orice ai nevoie. Magazinele alimentare, de îmbrăcăminte sau încălțăminte își găsesc și ele pungile potrivite la Paperbag.   
 

Pungi natur 500 g - multiple întrebuintări 

Sunt recomandate pentru uzul în magazinele cu produse  pentru grădinărit - semințe sau magazine alimentare - dulciuri, alimente de bază. Pentru uzul casnic sunt ideale pentru reambalarea și depozitarea diverselor produse uscate precum: făină, zahăr, orez, fasole, condimente, ceai, cafea, musli, năut, linte, paste făinoase și chiar la păstrarea alimentelor proaspete. 
 

Pungă transport 

Punga pentru trasnport KN 60 este fabricată din hârtie kraft de calitate superioară. Produs ecologic, biodegradabil și reciclabil. Sunt recomandate pentru transportul recipientelor din industria alimentară: fast food, restaurante cu livrare la domiciliu. Greutatea maximă admisă este 3kg. Datorită rezistenței matrialului la grăsimi și temperaturi, se pot transporta în siguranță orice tip de alimente, fie ele chiar și calde sau foarte reci. 
 

Pungă natur patiserie/panificatie 15x5x23cm 

Aceste pungi au un rol esențial într-o patiserie, brutărie sau cofetărie care dorește să ofere clienților calitate, seriozitate și profeisonalism. Datorită compoziției sale de calitate este rezistentă la grăsimi și nu conține substanțe toxice. Astfel este sigur de folosit în industria alimentară. Folosind această pung, produsele vor rămâne calde mai mult timp, sporind astfel confortul și încrederea clienților. 
 

Pungi rotiserie 

Cu un design jucăuș, realizat la standarde înalte de calitate în medii sterile, pungile pentru rotiserie sunt confecționate din hârtie craft albă. Aceasta este rezistentă la contactul cu grăsimi sau umezeală. Fiind mai rigide mențin temperatura și prospețimea alimentelor pentru mai mult timp. 
 

Sacose cu Maner Exterior 22 x 11 x 24 cm 

Confecționate din hârtie 100% biodegradabilă, pungile de acest tip sunt potrivite pentru fashion, retail, cadouri, cosmetice, farmacii etc. Ambalajul este flexibil și datorită pliurilor laterale, punga se pliază după conținut, ceea ce facilitează la transportul în siguranță al produselor, într-un mod igienic. 
 

Pungi pentru făină

Pungile pentru făină sunt realizate dintr-un material gros, rezistent, care nu permite deteriorarea produsului din interior. Păstrate în condițiile recomandate pentru fiecare produs în parte (temperatură, grad de umiditate) va menține prospețimea lor un timp îndelungat. Sunt recomandate pentru uzul în magazinelor alimentare pentru produse uscate de uz casnic precum: făină, zahăr, orez, fasole, condimente, ceai, cafea, musli, năut, linte, paste făinoase și chiar la păstrarea alimentelor proaspete. 
 

Principalul scop pe care ar trebui să ni-l impunem cu toții este consumul cât mai redus de plastic și trecerea la biodegradabil. Să folosim materiale și produse care sunt 100% biodegradabile și compostabile. Astfel arătăm respect mediului, devenim responsabili și punem umărul la treabă în direcția protejării naturii.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!