COMENZILE PLASATE JOI si VINERI vor fi livrate Luni 01.04.2024 Suntem nevoiti sa luam un mic concediu datorita unei lucrari care necesita intrerupere curent .

Personalizeză-ți plăsuțele în mod CREATIV

Personalizeză-ți plăsuțele în mod CREATIV
„Waw, ce fain!” poate ai auzit de multe ori în jurul tău. Cam așa se exprimă cei care văd ceva nou și creativ. O imagine unică, un model nou, o perforație într-o formă abstractă sau un design cum nu s-a mai văzut – toate acestea pot face oamenii să-ți exprime încântarea.
Când vine vorba despre plăsuțele de hârtie, acestea pot fi cel mai ușor personalizate într-un mod creativ. Oricare ar fi afacerea ta, Paperbag îți oferă posibilitatea de personalizare a plaselor de hârtie. Vei atrage toată atenția asupra business-ului tău. Dar nu numai asupra business-ului. Pentru că noi îți putem personaliza plasuțele cu foarte multe modele. Vei găsi mai jos în articol și câteva idei extrem de creative din care te poți inspira.
Personalizarea pungilor de hârtie este foarte importantă. În primul rând poți primi mult mai multă recunoaștere. Clienții vor cumpăra cu mai multă încredere atunci când sunt familiari cu brandul. În al doilea rând, personalizarea te diferențiază de concurență, ceea ce este un mare avantaj. Și, nu în ultimul rând, faci cunoscută afacerea ta pentru cât mai mulți oameni.
Gama de plase de hârtie pe care Paperbag o pune la dispoziția ta este variată. Avem diferite dimensiuni și modele de plase și pungi de hârtie, numai bune pentru orice afacere. Culorile diferă și ele tocmai ca tu să îți poți alege ceea ce te reprezintă.
Dacă nu știi ce model de plase de hârtie să alegi pentru afacerea ta, noi îți oferim consultanță GRATUITĂ. Ne poți contacta în orice moment la numerele de telefon 0723190196 / 0745590634. Sau ne poți trimite un mail la adresa paperbag2008@yahoo.com, iar noi îți vom răspunde imediat.

Idei creative de personalizare a plăsuțelor de hârtie

Dacă ai nevoie de o sursă de inspirație, îți lăsăm următoarele modele:
1. Pentru un magazin alimentar

2. Pentru un magazin cu articole sportive

3. Pentru un magazin de îmbrăcăminte

4. Pentru un magazin de încălțăminte

5. Pentru articole de lenjerie intima

6. Pentru un magazin de telefoane

7. Pentru mercerii

8. Pentru un pet shop

9. Pentru un magazin cu articole ce țin de artă

10. Pentru un studio foto

11. Pentru un magazin cu accesorii de păr

12. Pentru librării

13. Pentru un magazin de construcții

14. Pentru magazine diverse


Personalizarea plăsuțelor în felul în care ți le dorești îți va aduce recunoaștere și mulți clienți mulțumiți. Asta deoarece personalizarea într-un mod autentic aduce bucurie. De exemplu, oamenii tind să cumpere mai multă cafea to go în perioada iernii datorită paharelor cu motive de sărbătoare. Așa ar putea să fie și afacerea ta. Trebuie doar să găsești ideea potrivită pentru a înveseli plasele din hârtie. Paperbag îți stă la dispoziție oricând.

Sursă foto: pinterest.com
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!