Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

De ce să alegi pungi de hârtie pentru afacerea ta?

De ce să alegi pungi de hârtie pentru afacerea ta?

Pungi hârtie, pungi biodegradabile – sunt la mare căutare în ziua de astăzi. Ambalajul produselor pe care le vinzi joacă un rol foarte important în decizia consumatorului. Să cumpere sau nu produsele / serviciile tale? Este important, de asemenea, deoarece poate influența afacerea pe care o deții în feluri la care poate nu te-ai fi gândit. Ambalajele comunică clienților ceea ce oferi. Dar, mai mult decât atât, le transmit valorile companiei. Dacă te întrebi în ce sens, permite-ne să îți răspundem: în sensul în care clientul observă ceea ce contează cu adevărat pentru tine – cum ar fi grija pentru mediul înconjurător dacă alegi să folosești pungi hârtie. Iar acest lucru te ajută pe tine să construiești un brand puternic și de încredere.  

Care sunt beneficiile pe care le aduce o pungă de hârtie? 

  • Marca proprie este un motiv de laudă pe stradă – și o oportunitate ca oamenii să vadă logo-ul tău și să dea de veste despre afacerea ta. Să caute, să citească despre tine și să descopere că activitatea ta are grijă de mediu. 

  • Biodegrdabil și compostabil – Punga de hârtie este cea mai eco-friendly opțiune pentru că aceasta este realizată din materiale deloc dăunătoare pentru mediul înconjurător. Și chiar materiale reciclabile. Construirea unei „afaceri verzi” ar trebui să fie o prioritate.  

  • Reducerea consumului de plastic – Se cunosc efectele atât de nocive ale plasticului asupra mediului. Compoziția pentru o pungă de hârtie înseamna 0% plastic. Dacă putem proteja planeta de aversiunile plasticului, de ce să nu o facem? 

  • Greutate redusă – Pungile din hârtie sunt mai ușoare decât cele din plastic. Cu toate acestea, pot susține o greutate de până la 3kg fără probleme. Materialul, deși rezistent, este unul ușor și confortabil. Mânerele pungilor de hârtie fac susținerea mult mai ușoară.  

Sortimente disponibile PAPERBAG 

Pentru că afacerile și nevoile oamenilor sunt diferite și diverse, am inserat și noi în activitatea noastră acest concept de diversitate: dispunem de multiple feluri de sacoșe hârtie de dimensiuni și culori diferite, cu diverse tipuri de mânere. Dacă ai nevoie de pungi hârtie cu mâner albe de tip sacose cu mâner decupat,  practice și elegante, ai ajuns la locul potrivit. Poți alege, totodată, și sacose hârtie de tip sacose cu mâner bandă exterior sau sacose cu mâner bandă interior – în funcție de preferințe. De asemenea, pentru susținerea greutăților mari poți comanda sacoșe cu mâner răsucit.  Dacă preferi culoarea natur, îți punem la dispoziție și astfel de sacose de diferite dimensiuni și pungi craft.  

Cum te putem ajuta cu personalizarea sacoselor? 

  • Ne poți contacta la numerele de telefon 0723 190 196 / 0745 590 634 sau la adresa de email office@paperbag.ro pentru a beneficia de CONSULTANȚĂ GRATUITĂ în ceea ce privește punga personalizată și sacose personalizate. 

  • Pentru a te convinge de calitatea materialelor și profesionalismul personalizării îți oferim MOSTRE GRATUIT. 

  • Îți oferim acces la catalogul nostru pentru a vedea ce modele am realizat până acum. Astfel, te poți convinge că avem experiență pentru pungi personalizate și putem personaliza sacosele oricum îți dorești. 

  • Nu avem limite în ceea ce privește cantitatea de produse personalizate. Oferim personalizare și pentru câteva sute de produse. Însă considerăm că este cu atât mai avantajos prețul, cu cât numărul produselor este mai mare (5000, 10.000 – 50.000 etc.) 

Un aspect financiar foarte important este faptul că oferim prețuri de producător. Asta înseamnă că acele costuri suplimentare de intermediere între un producător pungi hârtie, sacose hârtie si client sunt eliminate. Tu te vei putea bucura, implicit, de achiziționarea sacoselor de hartie la un preț corect. 

Se înregistrează cereri tot mai mari pentru ambalajele din hârtie. Oamenii încep să înțeleagă tot mai mult importanța conservării mediului înconjurător și aleg să fie eco. Și tu te poți bucura de succesul afacerii tale prin achiziționarea unor astfel de sacose. Pentru că, așa cum spuneam la început, transmiți valorile companiei. Și fiind concordante cu cele ale majorității oamenilor, vei avea numai de câștigat.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!