Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Fă cunoștință cu tipurile de PUNGI DE HÂRTIE. Ce model se potrivește pentru afacerea ta?

Fă cunoștință cu tipurile de PUNGI DE HÂRTIE. Ce model se potrivește pentru afacerea ta?

Pungi de hârtie – pentru un mediu sănătos” ar putea fi cuvintele unui slogan. Secolul pe care îl traversăm acum este cel al vitezei, al tehnologiei și, poate cel mai important, al grijii față de mediu. Tot mai mult tindem să creăm și să folosim produse care să fie eco, environmental friendly, green etc. Și bine mai facem! S-a dovedit în repetate rânduri faptul că poluarea din cauza plasticului este printre cele mai grave forme de poluare. Deșeuri de plastic ce ajung, în mare parte, în lumea acvatică dăunează enorm. Efectele sunt resimțite la nivelul faunei subacvatice. Tocmai din acest motiv s-au creat soluții. Una dintre ele este reprezentată de pungi hârtie pentru orice fel de afacere. Sau nu neapărat.

Pentru cine sunt potrivite aceste pungi de hârtie?

Pentru toată lumea. Indiferent care este activitatea afacerii tale, stocul de pungi hârtie nu ar trebui să lipsească din inventar. Deții un magazin de îmbrăcăminte? Sau unul de cadouri? Poate ai un restaurant și oferi livrare la domiciliu. Sau poate te mândrești cu un fast food cu mâncare gustoasă. Îți place să lucrezi cu alimente de bază și deții o brutărie? Sau poate ai deschis un magazin de electrocasnice. Oricum ar fi...este perfect! Pungile de hârtie pe care le oferim sunt menite să fie un real ajutor pentru tine. Unde mai punem faptul că nu sunt nocive. Dimpotrivă. Sunt chiar pungi biodegradabile. Astfel că îți facem cunoscute 4 tipuri de sacoșe hârtie.

Tipuri de PUNGI DE HÂRTIE

· Sacoșe cu mâner răsucit
Aceste tipuri de sacoșe se găsesc în 8 culori, printre care alb, natur, roz, verde etc., având șase dimensiuni. Oricare ar fi brandul afacerii tale, sacoșa hârtie este potrivită pentru personalizare.
 

· Sacoșe cu mâner interior
Un alt tip de sacoșe care se produc în 3 dimensiuni, fiecare fiind potrivită pentru un anumit tip de afacere. De asemenea, aceste tipuri de pungi hârtie sunt disponibile în 2 culori (alb și natur) și pot fi personalizate după cum dorești.

·
Sacoșe cu mâner decupat

Culoarea albă și designul elegant, stilat sunt caracteristicile principale ale acestui tip de pungi hârtie. Desigur, există disponibile încă 6 alte culori. Dimeniunile pe care le poți comanda sunt 18x9x25 cm sau 14x7x21 cm. La categoria pungi personalizate intră și aceste sacoșe hârtie, suportând orice model, culoare, formă are brandul afacerii tale.

· Sacoșe cu mâner exterior
Dimensiunile acestor sacoșe hârtie sunt 3 la număr. Culoarea pe care pot fi comandate este culoarea alb sau culoarea natur. La fel ca în cazul celorlalte 3 tipuri de pungi hârtie, și aceste sacoșe de hârtie pot fi personalizate.

Sacoșa cu mâner răsucit este potrivită pentru afacerile cu obiecte mari, voluminoase sau chiar mai grele. Includem aici magazinele fashion, retail, cosmetice sau chiar electrocasnice. Dar nu numai. Pe de altă parte, designul unei sacoșe hârtie cu mâner interior și al une sacoșe hârtie cu mâner exterior este conceput pentru patiserii, cofetării sau chiar catering. Dar, de asemenea, sunt potrivite și pentru afacerile fashion sau cosmetice. Decupajul pentru crearea mânerului unei pungi hârtie este ceea ce face ca acest tip de sacoșă hârtie să fie cel mai elegant model. Confortabil de ținut în mână și cu un aspect delicat, acest tip de sacoșă este potrivit pentru orice afacere. De asemenea, sacoșa hârtie cu mâner decupat poate face inevitabil parte din categoria pungi cadou. Asta datorită designului, desigur.

Alege opțiunea de personalizare și amintește-ți că sacoșele personalizate vor pune și mai mult în valoare afacerea ta.
 

De ce să alegi PUNGI DE HÂRTIE în locul celor de plastic?

Aici răspunsul este unul simplu de înțeles: mai puțină poluare. Spre deloc, am completa noi. Asta deoarece aceste pungi hârtie sunt, de fapt, pungi biodegradabile. Ceea ce înseamnă că se vor dezintegra fără să polueze solul sau aerul. Mai mult, din data de 1 iulie este interzisă comercializarea pungilor din plastic. Un motiv în plus să alegi pungi hârtie.

Personalizare pentru PUNGI DE HÂRTIE

Paperbag pune la dispoziția ta opțiunea de personalizare. Grafica, culoarea și dimensiunea pungii de personalizat sunt la dispoziția ta. În zilele noastre, marketingul este un factor extrem de puternic pentru afaceri. Astfel că o serie de pungi personalzate nu va face decât să facă afacerea ta și mai vizibilă. Opțiunea de personalizare este de luat în considerare cu atât mai mult cu cât putem personaliza atât un număr mic, cât și un număr mare de pungi.

Pentru orice întrebări sau informații, oferim consultanță gratuită pe email la office@paperbag.ro sau la nr de telefon 0723 190 196. Alege să ai grijă de mediu și de afacerea ta folosind pungi hârtie de calitate superioară.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!