Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Ghidul tău pentru folosirea pungilor de hârtie in scopuri business

Ghidul tău pentru folosirea pungilor de hârtie in scopuri business

Pungile personalizate sunt punctul nostru forte. Ele ne permit să te ajutăm să îți promovezi afacerea. Împreună inovăm și căutăm soluții pentru ca fiecare experiență a ta și a clienților tăi să fie diferită și plăcută. Indiferent dacă vorbim despre pungi imprimate cu brandingul tău, hârtie pentru împachetat, saci sau ambalaje din hârtie, le poți găsi pe toate online, pe www.paperbag.ro. Stai aproape! Îți oferim un ghid complet care să te ajute să faci alegerea potrivită de ambalaje pentru afacerea ta. 
 

Pungile din hârtie 

Pungile din hârtie sunt potrivite pentru comercianții care vând cu amănuntul produsele alimentare sau pentru patiserii. Disponibile în diferite dimensiuni și hârtie albă sau kraft, aceste pungi sunt rezistente la grăsimi și 100% prietenoase cu mediul. Le poți folosi pentru a servi alimente calde, care sunt servite pe fugă, în orice moment al zilei. Totodată, dacă ai un magazin de cadouri poți opta pentru pungile din hârtie de dimensiune medie. Deși nu pot fi personalizate, calitatea lor te poate aduce mai aproape de clienți și îi poate fideliza pe cei deja existenți.  
 

Pungi personalizate din hârtie 

O pungă din hârtie personalizată îți oferă posibilitatea de a-ți pune în valoare brandul. Se pot imprima în orice modalitate sau formă, după preferințele clientului. Dimensiunile pungilor sunt standard, însă designul nu are limite! În funcție de specificul afacerii tale, alege pungile cu mâner sau fără mâner, mai mari sau mai mici. Recomandăm pungile personalizate pentru food delivery, cadouri de mici sau mari dimensiuni, produse cosmetice.  
 

Pungi pentru sticle 

O sticlă de vin sau băutură este un cadou elegant și apreciat. Dacă ai un magazin de băuturi, pungile albe sau maro pentru băuturi, dar și cele cu model sunt de nelipsit. Sunt perfecte pentru transport, rezistente chiar și la greutăți mai mari. Pungile albe sau kraft pot fi personalizate. Lasă-ți imaginația să își ia zborul și creează un design inedit pentru pungile de băutură. 

Îți oferim o gamă variată de ambalaje și pungi din hârtie, adecvată pentru mai multe tipuri de afaceri. Dimensiunile sunt personalizate, de mărime mică, medie sau mare, ușor de personalizat. Îți oferim consultanță pentru a face alegerea potrivită afacerii tale.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!