Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Te ajutăm să îți creezi pungi și saci de hârtie personalizați pentru alimentele tale

Te ajutăm să îți creezi pungi și saci de hârtie personalizați pentru alimentele tale
Ești producător sau distribuitor de făină, zahăr, pesmet, ceai sau alte alimente? În acest caz, noi te putem ajuta cu realizarea uni ambalaj de hârtie pe care îl putem și personaliza. Mai exact, un sac de hârtie personalizat cu brandul tău. Am creat pungile de hârtie deoarece în ziua de astăzi se pune tot mai mult accentul pe a fi ecologic. Se urmărește să folosim produse naturale, biodegradabile pentru a susține mediul înconjurător. Și legile se modifică, încet, încet, tot pentru a susține acest lucru.
Indiferent de tipul afacerii tale, îți punem la dispoziție o gamă largă de pungi și saci din hârtie pe care îi poți folosi pentru afacerea ta.

Pe lângă acestea, oferim CONSULTANȚĂ GRATUITĂ pe tot parcursul colaborării. Te ajutăm să alegi grosimea de hârtie potrivită, mărimea sau culoarea potrivită. De asemenea, oferim și servicii de grafică, dacă ai nevoie de așa ceva. Găsirea unui transportator pentru livrare nu va mai fi o problemă pentru tine deoarece ne ocupăm noi și de acest aspect. Ne poți contact la telefon (0723.190.196) sau pe mail la adresa office@paperbag.ro. Oricând ai nevoie de ajutorul nostru, îți stăm la dispoziție. Asta deoarece ne dorim o colaborare deschisă și, de ce nu, de lungă durată. Vrem să te susținem oricare ar fi neplăcerile întâmpinate.


TIPURI DE AMBALAJE

1. Saci din hârtie

Aceștia sunt soluția ideală pentru ambalarea produselor agricole, industriale sau alimentare. Sunt confecționați din 2 straturi de hârtie, ceea ce îi face mult mai rezistenți. Dacă afacerea ta este una cu făină, poți alege să achiziționezi, și să personalizezi, saci pentru făină de 5 sau 10 kg. De asemenea, oferim saci pentru furaje și saci pentru cărbune.

2. Pungi din hârtie

Pentru cantități mai mici, poți apela la rezervele noastre de pungi de hârtie. Pentru a vinde făina în magazine, pentru ceaiurile vărsate, pentru zahăr sau chiar furaje, poți alege dintre numeroasele sortimente de pungi. Fie ele simple – perfecte pentru a deveni pungi personalizate – fie imprimate, acestea nu trebuie să lipsească din cadrul afacerii tale alimentare. În cazul în care deții o brutărie / patiserie poți alege pungile netipărite pentru patiserie și pungile natur pentru panificație. Sau punga specială pentru covrigi.

Pentru făină, pesmet, griș sau zahăr pot achiziționa pungi de hartie pentru ambalarea făinii, grisului, pesmetului și a zahărului de culoare natur. De asemenea, în cazul furajelor deținem un tip de pungi de hârtie foarte rezistente. Dacă le satisfaci nevoile clienților prin puii rumeniți la rotisor, îți spune că și pentru aceștia avem o pungă specială. Este oleofobă și va păstra prospețimea puiului până acesta va fi savurat.

Oricare ar fi afacerea ta, ai multe opțiuni de pungi dintre care poți alege.
  • PREȚURI DE PRODUCĂTORȘtim că aspectele financiare sunt mult mai serioase în vremurile pe care le trăim. De aceea te asigurăm că prețurile pe care le vei găsi la noi sunt prețuri de producător. Nu adăugăm niciun fel de adaos sau costuri suplimentare, așa că nu trebuie să îți faci griji. La noi vei găsi prețuri corecte, ca la producători.  
  • IMPORTANȚA PERSONALIZĂRIIUn aspect foarte important pentru afacerea ta este sa ai pungi personalizate. Acest lucru va crește vizibilitatea afacerii tale și te va diferenția de concurență. Vei obține mai multă recunoaștere, iar lumea va vorbi mai mult despre brandul tău dacă îl va vedea undeva.
În concluzie, Paperbag este ajutorul tău de nădejde atunci când vine vorba despre pungile de hârtie. Gama variată pe care ți-o punem la dispoziție va satisface nevoile afacerii tale. Iar dacă nu știi ce ar fi mai bine să alegi, contactează-ne. Îți vom oferi consultanță gratuită și vom fi lângă tine oricând vei avea nevoie.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!