Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Sprijinim domeniul HO.RE.CA

Sprijinim domeniul HO.RE.CA
A trecut mai bine de un an și jumătate de când realitatea pe care o trăim a căpătat o altă înfățișare. Temerile, îngrijorările și gândurile cele mai mult active în mintea fiecăruia dintre noi se îndreaptă atât spre dorința de a sta departe de noul coronavirus, cât și spre necesitatea de a ne salva propriile afaceri. Pentru mulți dintre noi, posibil singurele surse de venit.

În tot amalgamul de valuri pandemice care cuprind lumea, cel mai mult au avut de suferit antreprenorii și angajații domeniului HO.RE.CA. Având în vedere faptul că turismul și ieșirile sociale / la restaurant au scăzut dramatic, domeniul HO.RE.CA. este adânc fisurat. În ultimul timp, însă, oamenii decoperit o soluție salvatoare: livrările la domiciliu.

HOTELURI



Din cauza turismului care a suferit un declin în ultimul an și jumătate, hotelurile au fost printre afacerile care au avut cel mai mult de suferit. Fie că este vorba despre închirierea camerelor, apartamentelor sau despre mesele luate la restaurantele hotelurilor, acestea au făcut câțiva pași înapoi. Deși unele lanțuri hoteliere aveau restaurante care nu ofereau mâncarea la pachet, lucrurile par schimbate acum. Există o mai mare deschidere spre a oferi acest serviciu, lucru care a fost un real ajutor pentru revenirea economiei. Paperbag poate să fie prezent chiar și într-o astfel de afacere. Pungile de hârtie pe care le deținem pot servi ușor și confortabil la pachetul pe care îl iei acasă de la acest restaurante. Mâncărurile ce conțin poate mai mult ulei își pot găsi locul într-una dintre pungile rezistente la grăsime pe care le deținem. Pentru preparatele de rotiserie se pot folosi pungi special create pentru acestea
. Avantajul la aceste pungi hârtie este acela că se pot intrduce în cuptorul cu microunde fără a deteriora în vreun fel preparatul din interior.

Pentru meniurile servite la restaurantul hotelului se pot folosi pungi hârtie pentru ambalarea individuală a chiflelor. În același timp, recomandăm ca aranjarea tacâmurilor la masă să includă pungile speciale pentru tacâmuri. Dacă dorești să oferi la pachet porția de mâncare pe care nu o mai poate consuma clientul, atunci trebuie să știi că Paperbag oferă cutii meniuri speciale pentru acest serviciu.
Așadar, suntem prezenți și în domeniul hotelier pentru a-l sprijini.
 

RESTAURANTE

Printre principalele afaceri afectate de pandemie se regăsesc, fără doar și poate, restaurantele. Nenumărate localuri s-au închis. Temporar sau nu. Dar pentru aceia care nu au vrut să renunțe la afacerea lor, ideea livrărilor la domiciliu a fost cea mai benefică opțiune. În acest caz, vă putem oferi o varietate de ambalaje de hârtie pentru ca mâncarea să ajungă în siguranță la clienți. Printre acestea se numără bolurile de supă și salată special create. Pentru un meniu complet, oferim cutii meniu, iar pentru chifla care îl însoțește avem multiple variante de pungi hârtie. Tacâmurile, de asemenea, pot sta în punga special creată pentru ele. Dacă restaurantul pe care îl deții este de tip fast-food, trebuie să știi faptul că avem opțiuni și pentru acestea. Pentru comenzile de sandwich-uri te ajută cutia special creată. Dacă, în schimb, burgerii sunt la mare căutare, atunci poți folosi fără grijă cutia pentru burgeri.
Pentru livrarea propriu zisă, îndiferent de specificul restaurantului, sacoșele de hârtie îți stau la dispoziție. Restaurantele sunt și ele parte a ceea ce sprijinim în aceste circumstanțe de viață.
 

CATERING

Pentru afacerile de tip catering, recomandăm achiziționarea unor sacoșe de hârtie rezistente din materiale de calitate precum cele pe care noi le deținem. Fie că alegi sacoșe cu mâner răsucit, sacoșe cu mâner bandă sau sacoșe cu mâner interior, îți punem la dispoziție orice variantă. În ceea ce privește ambalarea alimentelor, poți alege să folosești pungi hârtie rezistente la grăsimi, cutii speciale pentru supă sau salate și cutiile destinate meniurilor. Tacâmurile și produsele de panificație pe care le oferi la meniu au și ele propriile pungi pe care le poți folosi.
La fel ca în cazul restaurantelor, pentru orice tip de pungă hârtie sau sacoșe hârtie de care ai nevoie ne poți contacta.

Pe lângă produsele propriu zise pe care le oferim, serviciile de consultanță gratuită și personalizare sunt aspecte care ne recomandă. Acesta din urmă este extrem de important pentru afacerea ta. Personalizarea oferă un plus de vizibilitate afacerii tale. Dintotdeauna oamenii vorbesc. Ei bine, nu pot face acest lucru dacă nu știu despre ce – așa că atunci când vor vedea pe un ambalaj sigla afacerii tale, cu siguranță vor căuta detalii despre ea. Pe lângă aspectul vizibilității, personalizarea face diferența între afaceri. Studiile arată faptul că oamenii tind să aleagă un lucru cu care sunt familiari. Asta înseamnă că dacă vor vedea brandul tău, data viitoare îl vor alege în detrimentul unuia „no name”. Despre care, cel mai probabil, nu au de unde să știe ceva. Imaginea atrage, brandul atrage, curiozitatea își face și ea loc și uite cum dintr-o siglă văzută undeva întâmplător există posibilitatea să ai noi și noi clienți. Și acest lucru nu face decât să dezvolte afacerea ta. Susținem dezvoltarea tuturor afacerilor și tocmai de aceea am inclus acest serviciu în afacerea noastră.

Pentru că pandemia de coronavirul ne-a pus la încercare afacerile și multe planuri, credem că este important să fim alături unii de alții. Și acesta este motivul pentru care Paperbag distribuie nenumărate opțiuni de pungi hârtie de diferite tipuri, culori, mărimi potrivite pentru orice fel de afacere. Și totul la prețuri foarte accesibile. Sprijinim domeniul HO.RE.CA. și toate afacerile pe lângă acestea.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!