Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Tipuri de saci de hârtie

Tipuri de saci de hârtie

De când produsele din plastic nu mai sunt o alternativă pentru proprietarii de magazine, restaurante, fast-food-uri, cafenele, brutării, patiserii etc, hârtia i-a luat locul cu succes. Din punct de vedere al protejării mediului înconjurător, hârtia biodegradabilă și compostabilă va primi o bulină verde, motiv pentru care îi vom acorda o atenție deosebită și în cele ce urmează.

De mai bine de 25 de ani, folosim hârtia ca și materie primă principală pentru a răspunde nevoilor proprietarilor de afaceri. În acest sfert de secol, clienții care ne-au trecut pragul au devenit prietenii noștri și s-au bucurat, împreună cu noi, de beneficiile pe care Paperbag le poate aduce. Prețuri de producător, materiale de calitate superioară, produse prietenoase cu mediul și ușurința de a fi personalizate sunt doar câteva dintre ele. Am putea continua și cu alte beneficii, însă nu acesta este subiectul articolului de astăzi. Este despre tine, despre afacerea ta și despre produsele cu care putem să răspundem nevoilor tale.

Dacă deții un magazin de produse alimentare de bază, un magazin cu hrană pentru animale sau un magazin mixt, sacii din hârtie sunt soluția ideală pentru tine. Rămâi alături de noi în cele ce urmează pentru a vedea de ce.
 

Sacii din hârtie pentru făină

 

saci-netipariti-pentru-faina-PaperBag-saci-din-hartie [1]Sunt realizați dintr-un material gros și rezistent. Calitatea superioară a produsului contribuie la menținerea unui mediu prielnic pentru făină.

  • Dimensiune saci făină 5 kg - cu mâner - 20 x 10 x 44 cm (2 straturi: exterior hârtie ALBĂ + interior hârtie NATUR)

  • Dimensiune saci făină 5 kg - cu mâner - 20 x 10 x 44 cm (2 straturi hârtie NATUR)

  • Dimensiune saci făină 10 kg - fără mâner - 26 x1 3 x 52 cm (2 straturi hârtie NATUR)


 

Sacii din hârtie pentru furaje

 
saci-netipariti-pentru-furaje-PaperBag-saci-din-hartie [1]Sunt sterili, siguri și de o calitate superioară, pentru a menține în condiții optime produsele depozitate. Folosește-i cu încredere într-un magazin pentru animale, bricolaj sau chiar în magazinele mixte dacă ai nevoie de un sac din hârtie biodegradabilă în care să depozitezi produse uscate.
  • Dimensiune saci furaje 5 kg - cu mâner - 24 x 10 x 44.5 cm (2 straturi: exterior hârtie ALBĂ + interior hârtie NATUR)

  • Dimensiune saci furaje 10 kg - fără mâner - 26 x 13 x 65 cm (2 straturi: exterior hârtie ALBĂ + interior hârtie NATUR)

 

Saci din hârtie pentru cărbune

 
 

saci-pentru-cabune-PaperBag-saci-din-hartie [1]Realizați din hârtie kraft 70 în 2 straturi, sacii pentru cărbuni sunt suficient de rezistenți pentru transportul produselor de larg consum. Datorită faptului că sunt confecționați din hârtie biodegradabilă, pot fi reciclați cu ușurință în containerele speciale pentru hârtie. Se potrivesc pentru magazinele mixte, benzinării sau chiar pentru magazinele de bricolaj

  • Dimensiune saci cărbune fără mâner (cod 220085): 26 x 13 x 50 cm

  • Dimensiune saci cărbune cu mâner (cod 210483): 26 x 13 x 50 cm


     

Sacii din hârtie pot avea întrebuințări multiple. Tu alege să îi folosești cum i se potrivește cel mai bine afacerii tale. Adaugă un strop din valorile brandului tău pe sacii de hârtie, personalizându-i cu ușurință. Îți oferim consultanță gratuită pentru a alege varianta ideală de personalizare pentru ambalajele din hârtie biodegradabilă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!