Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Coltare hartie

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Coltare hârtie - un ambalaj ce oferă o experiență încântătoare clientului tău


Deții o afacere de tip fast-food, o patiserie, un magazin alimentar sau orice fel de afacere care oferă sandvișuri în cadrul festivalurilor în aer liber, snack-uri, covrigi, hamburgeri sau hotdog și vrei să le oferi clienților tăi o experiență deosebită în timpul savurării preparatelor tale?

Atunci folosește-te de colțare de hârtie, un ambalaj igienic și ieftin, pe care îl găsești în gama noastră în diferite dimensiuni și culori și pot face o diferernță în experiența clientului tău. 

Fie ca optezi pentru un colțar alb din hârtie rezistentă la grăsimi de 13 x 20 cm sau 16 x 15 cm, sau un colțar din hârtie natur de 16 x 15 cm ambele variante oferă rezistență și au capabilitatea de a menține preparatele în siguranță fără ca acestea să se rupă sau să se scurgă în timpul consumului.

Mai mult decât atât acestea sunt foarte ușor de utilizat ceea ce face ca procesul de împachetare și transport să fie mult mai simplu decât în cazul altor tipuri de ambalaje.

Utilizând un astfel de ambalaj îi vei oferi clientului tău o experiență ușoară în timpul consumului, datorită deschizăturii acestora, și în același timp îl vei asigura ca elementele lichide nu se vor scurge chiar și atunci când când clientul tău va alege să consume produsul în timpul deplasării.

 

Alege un ambalaj ecologic ce nu afectează gustul alimentelor și îți oferă multiple avantaje


Ca și business oferind clientului tău un ambalaj ecologic din hârtie îi demonstrezi faptul că îți pasă de sănătatea acestuia dar și de protejarea mediului înconjurător și mai mult decât atât vei păstra calitatea gustului și aromelor preparatelor tale datorită faptului că acest ambalaj nu va afecta gustul alimentelor și nu le va impregna cu diferite substanțe sau toxine, așa cum se întâmplă în cazul ambalajelor de aluminiu.

Mai mult decât atât, aceste ambalaje pot fi personalizate cu numele afacerii tale, cu logo-ul acestuia sau cu un mesaj pe care îți dorești să-l transmiți clientului tău. Astfel că acestea contribuie la creșterea vizibilității brandului tău și la consolidarea acestuia pe termen lung.

Iată și alte câteva beneficii de care te bucuri folosind un astfel de ambalaj în afacerea ta:

 
  • Ambalaj igienic - având în vedere că aceste produse pot fi consumate în regim take away, folosirea unui astfel de ambalaj îți asigură clientul că, consumul preparatelor tale se va face în mod igienic, ceea ce îi va oferi o experiență o plăcută;
  • Rezistență - colțarele din hârtie sunt fabricate din hârtie rezistentă și de calitate și sunt capabile să îți mențină preparatele în siguranță fără a se rupe în timpul consumului sau a se scurge;
  • Economice - spre deosebire de alte tipuri de ambalaje aceste colțare au prețuri foarte bune și mai mult decât atât pe site-ul nostru te bucuri de prețuri mici de producător;
  • Personalizabile - Poți utiliza aceste ambalaje ca și strategie de marketing pentru a-ți promova afacerea sau pentru a-i transmite clientului tău un mesaj;
  • Sunt versatile - acest tip de ambalaj poate fi utilizat în mai multe arii din industria alimentară, de la sendvișuri, hamburgeri, produse de patiserie, covrigi, hot dog etc. direct în locația afacerii tale sau atunci când ești prezent în cadrul diferitelor festivaluri în aer liber;
  • Prietenoase cu natura - colțarele de hârtie sunt ecologice și nu afectează mediul înconjurător acestea putând fi reciclate în siguranță, fapt care este apreciat de tot mai mulți oameni.
 
Descoperă un ambalaj care poate face o diferență enormă în experiența pe care i-o oferi clientului tău dar și în business-ul tău și bucură-te de prețuri de producător.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!