Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Cutii paste

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Cutii paste din carton pentru servirea impecabilă a clientilor tai


Deții un restaurant? Oferi servicii de catering sau delivery? Alege cutii paste, rezistente și eco-friendly. Din ce în ce mai mulți antreprenori, companii mici sau mari încep să protejeze mediul înconjurător, utilizând materiale și ambalaje prietenoase cu mediul. Chiar și clienții tăi acordă importanță acestui fapt.

Probabil că devenim cu toții conștienți că natura ne este prieten. Până acum, noi i-am fost dușman, iar răsplata pe care am primit-o a fost și este pe măsură.

Este atât de ușor să fim responsabili față de noi, de viitorul copiilor noștri, de natură. Și atunci, de ce nu o facem? De ce continuăm să contaminăm natura cu tot soiul de deșeuri?

Oferă-le clienților tăi o servire ireproșabilă a preparatelor pe care le aleg din meniul tău. Ei își doresc ca fiecare livrare la domiciliu să fie impecabilă și prietenoasă cu mediul. Poți veni în sprijinul lor oferindu-le o alternativă biodegradabilă de împachetare a porției preferate de paste: cutii paste confecționate din carton.

Acest model de cutii pentru paste este ideal pentru a menține savoarea preparatelor și temperatura potrivită un timp îndelungat. Cutiile din carton sunt confecționate dintr-un material rigid, rezistent, de înaltă calitate. Poate fi utilizat atât pentru paste, cât și pentru fastfood, atunci când clienții optează pentru food delivery.

Adaugă pe lista de cumpărături a afacerii tale cutii paste din carton, cu fereastră, ambalaje pentru fastfood sau cutii pentru meniul zilei, astfel încât să fii pregătit pentru toate cerințele clienților.

 

Descoperă gama variată de dimensiuni cutii paste


Cutiile pentru paste sunt confecționate din carton și prevăzute cu fereastră. Sunt aprobate pentru contactul cu alimente și poate suporta temperaturi de la -40 la +80 grade Celsius. Mai mult chiar. Este rezistentă la grăsimi și sosuri, fiind alegerea perfectă pentru servirea și livrarea pastelor.

Alege dintre următoarele dimensiuni disponibile pe site-ul nostru:

 
  • 130 X 110 X h60 mm;
  • 140 X 100 Xh50 mm;
  • 180 X 100 Xh50 mm;
 
Cutiile pentru paste sunt confecționate din carton + PLA, cartonul fiind rezistent la grăsimi și temperaturi de la -40 Grade Celsius la +80 grade Celsius.

Dacă dorești personalizarea cu sloganul brandului tău sau cu un alt mesaj, te rugăm să ne contactezi pe email, la adresa office@paperbag.ro ori la nr. de telefon 0723.190.196.

Comandă de pe site-ul nostru ambalajele de care ai nevoie, iar noi ne ocupăm de transportul în deplină siguranță, în cel mai scurt timp posibil. 

Livrează clienților tăi încredere și profesionalism! Alege cutii paste de pe paperbag.ro, la prețuri de producător!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!