Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Pungi patiserie, panificatie de hartie

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Pungi patiserie sau panificație, la doar un click distanță


Împachetarea, transportarea și servirea preparatelor de tip fast food poate fi destul de grea. Uneori este greu să ne bucurăm de mâncare, fără să ne murdărim, dar mulțumită pungilor rezistente la grăsimi putem scăpa de astfel de griji.

Ajută-i pe clienții tăi să poată servi produsele preferate, fără să se murdărească pe mâini sau chiar haine, alegând să împachetezi și să servești preparate în ambalaje de calitate precum pungi patiserie sau panificație, din hârtie.

Poți utiliza aceste pungi rezistente la grăsimi la servirea produselor în cofetării, patiserii, pizzerii, rotiserii, shaormerii etc., fiind rezistente, prietenoase cu mediul deoarece sunt fabricate din hârtie. Pot fi personalizate cu sloganul brandului tău, dar și cu un mesaj de mulțumire pentru produsele cumpărate de clienții tăi.

Folosește pungi de hârtie rezistente la grăsimi pentru împachetarea, transportul și servirea produselor!

Descoperă pe paperbag.ro gama variată de pungi panificație sau patiserie, la prețuri de producător! Fii vocea brandului tău alegând ambalaje ieftine, dar calitative!

 

Descoperă gama variată de modele și dimensiuni de pungi rezistente la grăsimi


Descoperă pe site-ul nostru, paperbag.ro, diferite modele și dimensiuni de pungi rezistente la grăsimi, indiferent că deții un fast-food într-o locație interioară, un street food, shaormerie, rotiserie, patiserie sau cofetărie.

Iată care sunt tipurile de pungi din care poți alege:

Pungile rezistente la grăsimi pentru a fi folosite în fast-food-uri, street food-uri sau în localurile care oferă livrare la domiciliu și pe care poți alege să le personalizezi. De asemenea, pot fi utilizate cu succes și în magazinele mari care mâncare servesc în interiorul locației.

Dimensiunile disponibile pe site-ul nostru:

 
  • 11 x 4 x 11 cm => cutie 1500 buc.
  • 11 x 4 x 20 cm => cutie 1000 buc.
  • 12 x 8 x 20 cm => cutie 1000 buc.
  • 12 x 8 x 25 cm => cutie 1500 buc.
  • 15 x 9 x 20 cm => cutie 1600 buc.
  • 15 x 9 x 31 cm => cutie 1000 buc.
 
Pungi rotiserie confecționate din hârtie kraft de culoare albă, realizate la standarde înalte de calitate în medii sterile și rezistentă la contactul cu grăsimi sau umezeală.

Clienții tăi se vor bucura mai mult timp de temperatura și prospețimea alimentelor, pentru că sunt mai rigide. Punga poate fi introdusă în cuptorul cu microunde împreună cu produsul din interior, fără a afecta proprietățile alimentelor.

Chiar dacă intră în contact cu diferite ingrediente, nu se topesc și nu eliberează substanțe care pot afecta calitatea mâncării și proprietățile sale.

Poți alege dintre următoarele dimensiuni disponibile:

 
  • Dimensiune pungă rotiserie MICĂ: 15 x 8 x 27 cm. Cutia conține 500 bucăți. 
  • Dimensiune pungă rotiserie MEDIE: 18 x 7 x 35 cm. Cutia conține 500 bucăți.
 
Reprezintă cu mândrie propriul brand alegând pungi rezistente la grăsimi pentru împachetarea și servirea clienților tăi!
 

Ambalaje din hârtie sau carton, de calitate, pentru o servire ireproșabilă


Principiul nostru de bază este calitatea produselor noastre. La fel și experiența plăcută pe care tu trebuie să o ai cu ambalajele pe care le alegi și pe care ți le oferim la prețuri mici, de producător.

Produsele comandate online de tine pe site-ul nostru paperbag sunt împachetate cu atenție și livrate în cel mai scurt timp, iar dacă ai nevoie de personalizarea ambalajelor sau informații suplimentare despre produsele noastre, îți oferim respect și consultanță gratuită pe email sau telefonic la adresa office@paperbag.ro ori la nr. de telefon 0723.190.196.

Alege ambalaje din hârtie și carton, la prețuri de producător pentru a-ți promova afacerea cu cea mai eficientă strategie! Oferă clienților tăi încredere în produsele tale! 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!