Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Sosiere plastic

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Sosiere plastic, la prețuri de producător, pentru succesul afacerii tale


Ești proprietarul unei afaceri din domeniul Ho.Re.Ca? Deții un restaurant clasic cu livrare la domiciliu, tip fast-food, street food, pizzerie sau un alt tip de afacere? Atunci sigur știi că orice investiție pe care o faci te poartă pe drumul spre succesul business-ului tău. Desigur, vorbim despre orice investiție în produse de calitate.

Ambalajele de unică folosință reprezintă o astfel de investiție pe care o faci și care contribuie la succesul busines-ului tău. Orice acțiune care implică experiența clientului cu brandul tău este importantă. Orice detaliu. De aceea,  îți recomandăm să apelezi la ambalaje din hârtie, pentru fast food, sosiere plastic dar și alte tipuri de ambalaje.

Sigur folosești sosiere cu capac pentru sosuri, sushi, toppinguri și gemuri. Îți recomandăm sosierele cu capac din ambalaj biodegradabil și compostabil cu întrebuințări multiple, ceea ce îți oferă posibilitatea să le folosești în diferite situații.

Fidelizează-ți clienții oferindu-le produse de calitate superioară! Alege sosiere plastic cu capac pentru livrările la domiciliu, fast-food, street food sau pizzerie!

 

Descoperă gama variată de sosiere plastic cu capac atașat, ovale sau rotunde, dimensiuni diferite


Pentru platformele de food delivery, ultimii ani au reprezentat una dintre cele mai bune perioade din timpul afacerii. Și afacerea ta are nevoie de susținere din partea ta.

Tu ai nevoie să oferi calitate și profesionalism clienților tăi prin orice interacțiune cu brandul tău. Oferă acestora posibilitatea de a savura mâncărurile comandate din produse de calitate superioară. În acest mod îi vei fideliza, iar aceștia vor comanda din nou.

Indiferent că vorbim despre restaurante, fasfood-uri etc, sosurile (și implicit sosierele) joacă un rol important. Ele completează gustul preparatelor de bază și există variante chiar și pentru cei mai pretențioși clienți!

Un set de sosiere cu capac vor fi de ajutor pentru livrări, dar și pentru centrele comericale unde se servesc preparatele la masă. Pentru a evita amestecarea felului principal cu sosul, îți recomandăm să optezi pentru o sosieră plastic. Astfel, îi vei permite clientului să porționeze nivelul de sos din fiecare înghițitură și să se bucure de gustul pe care și-l dorește.

Pe paperbag poți comanda:

 
  • Sosiere plastic cu capac atașat ovale disponibile în mai multe dimensiuni: 20 ml, 30 ml, 50 ml, 70 ml și 80 ml, recomandate doar pentru sosurile reci.
  • Sosiere plastic cu capac atașat rotunde disponibilă în mai multe dimensiuni, 30 ml – 1 OZ  / 70 ml – 2OZ / 120 ml – 4 OZ, ideale pentru sosurile reci. 
 
Aprobate pentru contactul cu alimente, ambalajele fastfood sunt ideale pentru toate afacerile care onorează livrările la domiciliu. Clienții tăi vor aprecia că preparatele lor preferate au ajuns intacte, ambalate individual și corespunzător.

O sosieră cu capac poate avea diferite întrebuințări, de la felurile principale până la deserturi (gemuri pentru gogoși sau papanași). 

Asigură-te că adaugi pe lista de cumpărături sosiere plastic cu capac, ovale sau rotunde! Comandă produse de calitate pe paperbag.ro!

 

Alege ambalaje de calitate superioară pentru clienții tăi


Pentru a oferi un motiv suplimentar clienților să revină, îți recomandăm să alegi cele 2 tipuri de sosiere plastic cu capac, disponibile pe site-ul nostru.

Știm cât de important este să acorzi atenție deosebită fiecărui detaliu. Tocmai de aceea poți avea încredere în produsele noastre pe care ți le oferim la prețuri de producător, în cel mai scurt timp, pentru ca tu să poți economisi în timp ce alegi ambalaje de calitate superioară.

Poți alege să personalizezi produsele, motiv pentru care te rugăm să ne contactezi pentru a ne oferi detaliile necesare.

Experiența noastră de peste 20 de ani ne-a ajutat să putem înțelege nevoile tale și să venim cu cele mai bune soluții de ambalaje din hârtie și carton pentru afacerea ta.

Alege modelul potrivit de sosieră din plastic și comandă cantitatea necesară pe papaerbag.ro! Promovează-ți afacerea cu produse de cea mai bună calitate!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!