Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon ­čô× 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Da╚Ťi click pe num─ârul de telefon afi╚Öat ╚Öi v─â ajut─âm cu drag!

Ambalaje de calitate pentru afacerea ta

Ambalaje de calitate pentru afacerea ta

PAPERBAG este partenerul de care ai nevoie pentru a sus╚Ťine business-ul t─âu cu ambalaje de calitate pentru domeniul HO.RE.CA, comert de imbracaminte, pantofi, cadouri, sau domeniul farmaceutic. Ambalajele de unic─â folosin╚Ť─â, practice, realizate din materiale biodegrdabile, rezistente la temperaturi înalte ╚Öi oleofobe asigur─â confortul ╚Öi siguran╚Ťa cur─â╚Ťeniei. Ambalajele pot fi personalizate cu logo-ul afacerii tale, iar acest lucru îi ofer─â un plus valoare. Asta deoarece clien╚Ťii î╚Öi vor aminti întotdeauna reclamele cu pungile din hartie biodegradabile sau cutia de salat─â cu design colorat.

O afacere atrage cu atât mai mult cu cât îi este oferit─â clientului o imagine concordant─â cu igiena, grija ╚Öi respectul fa╚Ť─â de acesta. Domeniul alimentar este cu atât mai strict în ceea ce prive╚Öte acest aspect. Felul în care se prezint─â business-urile din domeniul alimentar în fa╚Ťa clien╚Ťilor este factorul care le aduce credibilitate ╚Öi încrederea acestora. Este important ca întotdeauna clientul s─â se simt─â protejat, s─â nu existe riscul de a-╚Öi murd─âri mâinile, hainele etc ╚Öi s─â i se transmit─â faptul c─â mâncarea este p─âstrat─â în condi╚Ťii igienice, iar noi î╚Ťi punem la dispozitie o gam─â larg─â de ambalaje pentru acest domeniu.


  
Pentru afacerile de tip PIZZERII

Dac─â ai o astfel de afacere, PAPERBAG.RO î╚Ťi pune la dispozi╚Ťie ambalaje de tip col╚Ťare felie pizza, pentru clien╚Ťii care prefer─â o gustare rapid─â atunci când sunt pe fug─â. Sunt realizate din carton microondul rezistent la gr─âsimi, fiind o modalitate simpl─â, dar ╚Öi practic─â, de a consuma preparatele de tip pizza.
De asemenea, pe stoc exist─â ╚Öi cutii de pizza atât de necesare pentru comenzile la pachet. Avem disponibile cutii de diferite dimensiuni si diferite culori. Acestea rezist─â la temperaturi ridicate ╚Öi men╚Ťin un timp îndelungat temperatura din interior. Materialul din care sunt realizate este prev─âzut cu orificii pentru aerisire ╚Öi este aprobat pentru contactul cu alimentele.
 

Pentru afacerile de tip restaurant cu livrare la domiciliu

 

În cazul în care afacerea ta de succes este un restaurant ╚Öi pentru a respecta cerin╚Ťele, pentru a oferi garan╚Ťia siguran╚Ťei, pentru a oferi siguran╚Ťa produselor livrate, î╚Ťi punem la dispozi╚Ťie cutiile pentru sup─â confec╚Ťionate din carton rezistent care nu permite scurgerea lichidului. În acela╚Öi timp, acest material nu elimin─â toxine în contact cu mâncarea, ceea ce va face ca experien╚Ťa culinar─â a clien╚Ťilor s─â fie incomparabil─â. De asemenea, lista poate continua cu bolurile pentru mâncare chinezeasc─â ce asigur─â calitatea alimentelor de care se vor bucura clien╚Ťii t─âi, bolurile pentru salat─â cu design apetisant cu salat─â realizat din materiale rezistente care p─âstreaz─â în interior dressingurile f─âr─â a exista riscul scurgerilor. Pe lâng─â acestea, men╚Ťionam cutiile special create pentru meniuri (poate meniul zilei) care sunt cei mai buni alia╚Ťi ai prospe╚Ťimii ╚Öi calit─â╚Ťii. Datorit─â greut─â╚Ťii reduse, transportul nu va fi îngreunat. Dup─â folosire, aceasta se poate recicla, astfel fiind un prieten al mediului. În aceea╚Öi categorie intr─â ╚Öi cutiile pentru noodle realizate din acelea╚Öi materiale de calitate.

B─ârcu╚Ťele ╚Öi t─âvile din carton sunt special concepute pentru transportarea pr─âjiturilor sau a diferitelor deserturi ale restaurantului t─âu.
Totodat─â, elementele care nu trebuie s─â lipseasc─â din recuzita unei astfel de afaceri sunt tacâmurile. În acest sens, venim în ajutorul t─âu cu un set de tacâmuri din plastic, format din furculi╚Ť─â, cu╚Ťit ╚Öi ╚Öerve╚Ťel sau furculi╚Ť─â, lingur─â, cu╚Ťit ╚Öi ╚Öerve╚Ťel. Sunt ideale pentru felurile principale ╚Öi ofer─â clien╚Ťilor t─âi confortul de care au nevoie, fie c─â opteaz─â pentru masa în pauza de prânz sau cina cu familia. 

Pentru afacerile de tip FAST FOOD

 

Dac─â de╚Ťii o afacere de tip FAST FOOD trebuie s─â ╚Ötii c─â avem o multitudine de op╚Ťiuni în ceea ce prive╚Öte ambalajele de unic─â folosin╚Ť─â de calitate superior─â. Printre acestea se num─âr─â conurile de carton cu sosier─â (perfecte pentru cartofii pr─âji╚Ťi cu diferite sosuri). De asemenea, PAPAERGABG î╚Ťi ofer─â posibilitatea s─â achizi╚Ťionezi ╚Öi cutiile de carton, rezistente la gr─âsimi ╚Öi la temperaturi ridicate, deja cunoscute ╚Öi special create pentru cartofii pr─âji╚Ťi. Pe lâng─â acestea, afacerea ta de tip fast food are nevoie ╚Öi de cutii pentru doner, cutii pentru hamburger, pentru wrap, cutii pentru pleskavi╚Ť─â ╚Öi chiar col╚Ťare pizza. Toate acestea sunt fabricate dup─â standardele ╚Öi regulamentele în vigoare în ceea ce prive╚Öte siguran╚Ťa alimentelor. Materialul este biodegradabil, nu este nociv pentru mediu, asigur─â protec╚Ťie garantat─â ╚Öi sunt foarte practice pentru orice mâncare de tip fast food. Sau pentru atunci când timpul ne gr─âbe╚Öte ╚Öi cump─âr─âm „la mân─â”.

 

Pentru afacerile de tip magazine – îmbr─âc─âminte, înc─âl╚Ť─âminte, cadouri, alimente

 

Pentru a complet aprovizionarea magazinului t─âu cu specific alimentar, PAPERBAG reprezint─â furnizorul ideal. Î╚Ťi punem la dispozi╚Ťie seturi de pungi biodegradabile în care pot fi a╚Öezate perfect orice cump─âr─âturi. Acestea sunt realizate din compost industrial, ceea ce le face 100% biodegradabile. Al─âturi de acestea po╚Ťi achizi╚Ťiona pungile de hârtie de tip kraft pentru alimentele de patiserie sau covrig─ârie, potrivite pentru orice dimensiune a produselor.
Pe de alt─â parte, dac─â de╚Ťii o fabrica de produse de mor─ârit, furaje sau un depozit angro î╚Ťi putem furniza pungi speciale pentru pesmet, f─âin─â sau diferite furaje. Acestea sunt foarte practice ╚Öi se pot folosi chiar ╚Öi în gospod─ârie. Avantajul acestora este c─â se pliaz─â în func╚Ťie de con╚Ťinut pe care îl p─âstreaz─â intact. De asemenea, po╚Ťi achizi╚Ťiona saci pentru f─âin─â de diferite dimensiuni, saci pentru furaje sau nutre╚Ťuri. Acestea sunt sterile, p─âstreaz─â prospe╚Ťimea produselor ╚Öi nu permit deteriorarea acestuia datorit─â materialului gros ╚Öi rezistent din care sunt confec╚Ťiona╚Ťi.

Dac─â de╚Ťii un magazin de haine, înc─âl╚Ť─âminte sau cadouri, atunci trebuie s─â ╚Ötii c─â te putem ajuta ╚Öi în acest sens. Pungile de hârtie de tip sacose, fie cu mâner interior, decupat sau r─âsucit, sunt întotdeauna o achizi╚Ťie necesar─â deoarece ╚Ötim cu to╚Ťii c─â majoritatea clien╚Ťilor omit s─â vin─â la magazin cu propriile plase. A╚Öadar, acestea nu trebuie s─â lipseasc─â din magazinul t─âu. Unde mai pui faptul c─â sacosele pot fi personalizate cu logo-ul afacerii tale. Pe lâng─â acest lucru, saco╚Öele din hârtie sunt universale, ele putând fi folosite în magazine din domenii diverse. Designul este unul atr─âg─âtor, iar calitatea materialelor este garantat─â.

Pentru orice tip de afacere de╚Ťii, aceste ambalaje sunt esen╚Ťiale. Pot fi folosite nu doar pentru aspectele pentru care au fost create. Oricând se poate improviza în caz de nevoie. Pân─â la urm─â, important este ca produsele ce urmeaz─â s─â fie consumate de c─âtre clien╚Ťi s─â fie pl─âcute ochiului,  igienice ╚Öi s─â ofere siguran╚Ťa calit─â╚Ťii.

PAPERBAG poate deveni un sprijin pentru afacerea ta cu ambalaje de calitate.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!