Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Ambalaje de calitate pentru afacerea ta

Ambalaje de calitate pentru afacerea ta

PAPERBAG este partenerul de care ai nevoie pentru a susține business-ul tău cu ambalaje de calitate pentru domeniul HO.RE.CA, comert de imbracaminte, pantofi, cadouri, sau domeniul farmaceutic. Ambalajele de unică folosință, practice, realizate din materiale biodegrdabile, rezistente la temperaturi înalte și oleofobe asigură confortul și siguranța curățeniei. Ambalajele pot fi personalizate cu logo-ul afacerii tale, iar acest lucru îi oferă un plus valoare. Asta deoarece clienții își vor aminti întotdeauna reclamele cu pungile din hartie biodegradabile sau cutia de salată cu design colorat.

O afacere atrage cu atât mai mult cu cât îi este oferită clientului o imagine concordantă cu igiena, grija și respectul față de acesta. Domeniul alimentar este cu atât mai strict în ceea ce privește acest aspect. Felul în care se prezintă business-urile din domeniul alimentar în fața clienților este factorul care le aduce credibilitate și încrederea acestora. Este important ca întotdeauna clientul să se simtă protejat, să nu existe riscul de a-și murdări mâinile, hainele etc și să i se transmită faptul că mâncarea este păstrată în condiții igienice, iar noi îți punem la dispozitie o gamă largă de ambalaje pentru acest domeniu.






 











 




















Pentru afacerile de tip PIZZERII

Dacă ai o astfel de afacere, PAPERBAG.RO îți pune la dispoziție ambalaje de tip colțare felie pizza, pentru clienții care preferă o gustare rapidă atunci când sunt pe fugă. Sunt realizate din carton microondul rezistent la grăsimi, fiind o modalitate simplă, dar și practică, de a consuma preparatele de tip pizza.
De asemenea, pe stoc există și cutii de pizza atât de necesare pentru comenzile la pachet. Avem disponibile cutii de diferite dimensiuni si diferite culori. Acestea rezistă la temperaturi ridicate și mențin un timp îndelungat temperatura din interior. Materialul din care sunt realizate este prevăzut cu orificii pentru aerisire și este aprobat pentru contactul cu alimentele.
 

Pentru afacerile de tip restaurant cu livrare la domiciliu

 

În cazul în care afacerea ta de succes este un restaurant și pentru a respecta cerințele, pentru a oferi garanția siguranței, pentru a oferi siguranța produselor livrate, îți punem la dispoziție cutiile pentru supă confecționate din carton rezistent care nu permite scurgerea lichidului. În același timp, acest material nu elimină toxine în contact cu mâncarea, ceea ce va face ca experiența culinară a clienților să fie incomparabilă. De asemenea, lista poate continua cu bolurile pentru mâncare chinezească ce asigură calitatea alimentelor de care se vor bucura clienții tăi, bolurile pentru salată cu design apetisant cu salată realizat din materiale rezistente care păstrează în interior dressingurile fără a exista riscul scurgerilor. Pe lângă acestea, menționam cutiile special create pentru meniuri (poate meniul zilei) care sunt cei mai buni aliați ai prospețimii și calității. Datorită greutății reduse, transportul nu va fi îngreunat. După folosire, aceasta se poate recicla, astfel fiind un prieten al mediului. În aceeași categorie intră și cutiile pentru noodle realizate din aceleași materiale de calitate.

Bărcuțele și tăvile din carton sunt special concepute pentru transportarea prăjiturilor sau a diferitelor deserturi ale restaurantului tău.
Totodată, elementele care nu trebuie să lipsească din recuzita unei astfel de afaceri sunt tacâmurile. În acest sens, venim în ajutorul tău cu un set de tacâmuri din plastic, format din furculiță, cuțit și șervețel sau furculiță, lingură, cuțit și șervețel. Sunt ideale pentru felurile principale și oferă clienților tăi confortul de care au nevoie, fie că optează pentru masa în pauza de prânz sau cina cu familia.



























 

Pentru afacerile de tip FAST FOOD

 

Dacă deții o afacere de tip FAST FOOD trebuie să știi că avem o multitudine de opțiuni în ceea ce privește ambalajele de unică folosință de calitate superioră. Printre acestea se numără conurile de carton cu sosieră (perfecte pentru cartofii prăjiți cu diferite sosuri). De asemenea, PAPAERGABG îți oferă posibilitatea să achiziționezi și cutiile de carton, rezistente la grăsimi și la temperaturi ridicate, deja cunoscute și special create pentru cartofii prăjiți. Pe lângă acestea, afacerea ta de tip fast food are nevoie și de cutii pentru doner, cutii pentru hamburger, pentru wrap, cutii pentru pleskaviță și chiar colțare pizza. Toate acestea sunt fabricate după standardele și regulamentele în vigoare în ceea ce privește siguranța alimentelor. Materialul este biodegradabil, nu este nociv pentru mediu, asigură protecție garantată și sunt foarte practice pentru orice mâncare de tip fast food. Sau pentru atunci când timpul ne grăbește și cumpărăm „la mână”.

 

Pentru afacerile de tip magazine – îmbrăcăminte, încălțăminte, cadouri, alimente

 

Pentru a complet aprovizionarea magazinului tău cu specific alimentar, PAPERBAG reprezintă furnizorul ideal. Îți punem la dispoziție seturi de pungi biodegradabile în care pot fi așezate perfect orice cumpărături. Acestea sunt realizate din compost industrial, ceea ce le face 100% biodegradabile. Alături de acestea poți achiziționa pungile de hârtie de tip kraft pentru alimentele de patiserie sau covrigărie, potrivite pentru orice dimensiune a produselor.
Pe de altă parte, dacă deții o fabrica de produse de morărit, furaje sau un depozit angro îți putem furniza pungi speciale pentru pesmet, făină sau diferite furaje. Acestea sunt foarte practice și se pot folosi chiar și în gospodărie. Avantajul acestora este că se pliază în funcție de conținut pe care îl păstrează intact. De asemenea, poți achiziționa saci pentru făină de diferite dimensiuni, saci pentru furaje sau nutrețuri. Acestea sunt sterile, păstrează prospețimea produselor și nu permit deteriorarea acestuia datorită materialului gros și rezistent din care sunt confecționați.

Dacă deții un magazin de haine, încălțăminte sau cadouri, atunci trebuie să știi că te putem ajuta și în acest sens. Pungile de hârtie de tip sacose, fie cu mâner interior, decupat sau răsucit, sunt întotdeauna o achiziție necesară deoarece știm cu toții că majoritatea clienților omit să vină la magazin cu propriile plase. Așadar, acestea nu trebuie să lipsească din magazinul tău. Unde mai pui faptul că sacosele pot fi personalizate cu logo-ul afacerii tale. Pe lângă acest lucru, sacoșele din hârtie sunt universale, ele putând fi folosite în magazine din domenii diverse. Designul este unul atrăgător, iar calitatea materialelor este garantată.

Pentru orice tip de afacere deții, aceste ambalaje sunt esențiale. Pot fi folosite nu doar pentru aspectele pentru care au fost create. Oricând se poate improviza în caz de nevoie. Până la urmă, important este ca produsele ce urmează să fie consumate de către clienți să fie plăcute ochiului,  igienice și să ofere siguranța calității.

PAPERBAG poate deveni un sprijin pentru afacerea ta cu ambalaje de calitate.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!