Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Cutii burger / hamburger

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Cutii hamburgeri sau burgeri - o soluție igienică și sustenabilă pentru afacerea ta


Ești deținătorul unui business în domeniul industriei alimentare și vrei să le oferi clienților tăi cea mai bună experiență în momentul savurării burgerilor tăi?

Atunci este timpul să alegi o modalitate de ambalare eficientă și prietenoasă cu mediul precum aceste cutii de hamburger sau burger de calitate care sunt confecționate din carton rezistent la grăsimi și care oferă produselor tale un design plăcut și profesionist.

Acest tip de ambalaj va păstra atât sosurile în interior, prevenind scurgerile cât și prospețimea produselor tale în timpul transportului sau deplasării. 

Cutiile de carton pentru hamburgeri sunt perfecte pentru utilizarea în cadrul târgurilor, festivalurilor, pentru livrările la domiciliu dar și pentru a fi savurat produsul direct din ambalaj. Mai mult decât atât, aceste cutii îți oferă avantajul și posibilitatea de a-ți prezenta produsele într-un mod profesional și pot fi personalizate la comandă cu numele afacerii tale, cu logo-ul acesteia sau cu un mesaj pentru clienții tăi.

În acest fel nu doar că vei oferi o experiență igienică și plăcută clientului tău, dar te vei diferenția de concurență și vei arăta că îți pasă de mediul înconjurător și de sănătatea clientului tău.

 

Descoperă toate avantajele acestor cutii


Ca și business cu siguranță îți dorești să le oferi clienților tăi tot ce este mai bun dar și să te bucuri de avantaje pentru afacerea ta. Iată așadar câteva dintre beneficiile pe care ți le aduce utilizarea acestui tip de ambalaj în business-ul tău.
 
  • Prezentare profesională a produselor - aceste cutii din carton natur pe care le găsești în mai multe dimensiuni pe site-ul nostru, oferă un aspect elegant și plăcut în prezentarea produselor tale ceea ce poate atrage mai mulți clienți în business-ul tău;
  • Oferă siguranță - faptul că acest tip de ambalaj este unul prietenos cu natura le oferă clienților tăi siguranța faptului că alimentele nu își vor modifica gustul sau proprietățile, dar și că, conținutul din interior nu se va scurge în timpul deplasării sau consumului;
  • Personalizabile -cutiile din gama noastră pot fi personalizate la comandă cu logo-ul sau numele afacerii tale ceea ce te poate ajuta la diferențierea de concurență, dar și la creșterea vizibilității brandului tău;
  • Versatilitate - aceste ambalaje pot fi utilizate atât pentru consumul în locația afacerii tale, cât și pentru livrări la domiciliu, în cadrul evenimentelor sau festivalurilor în aer liber;
  • Costuri eficiente - datorită faptului că îți oferim aceste cutii la prețuri mici, de producător te bucuri de o eficientizare a costurilor fără a face rabat de la calitate.
 
În plus îți oferim și consultanță gratuită pentru a te ajuta să alegi cele mai bune cutii pentru nevoile afacerii tale. Nu ezita să ne contactezi la adresa de email office@paperbag.ro sau la numărul de telefon 0723.190.196 pentru mai multe informații sau pentru a plasa o comandă personalizată.

Investește chiar acum în ambalaje de calitate și descoperă cât de ușor îți poți crește vizibilitatea afacerii și îmbunătăți experiența clienților tăi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!