Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Unde gasesc pungi de hartie?

Unde gasesc pungi de hartie?
Sursa foto: freepik.com
 

Trend-ul ultimilor ani, dar care este de fapt și o necesitate, este de a proteja planeta cât de mult posibil de deșeurile din plastic. Astfel tacâmurile din lemn și pungile din hârtie au devenit din ce în ce mai folosite în mai toate domeniile. Nu doar mâncarea este acum livrată în ambalaje de hârtie, ci și hainele sau produsele cosmetice pot fi ambalate astfel. Iar oferta de pungi din hârtie este variată- dimensiunile sunt multe, la fel și design-ul sau forma. 

 

De ce sunt populare pungile de hartie in zilele noastre?


Sursa foto: unsplash.com
 

Pungile de hârtie au fost căutate ani de zile, dar mai cu seamă în ultimii ani, de când Uniunea Europeană a impus folosirea acestora și a celor biodegradabile, popularitatea lor a crescut considerabil. 

Nevoia de a proteja planeta ne-a dus către această abordare. Iar din această necesitate s-a născut și trend-ul care te face mai cool dacă reciclezi sau folosești produse reciclate. Nimic rău în asta, atâta timp cât are beneficii. 

Pe asta au mizat și marile companii de fast-food, de exemplu, care au introdus pungile de hârtie pentru cartofii prăjiți sau burgeri, cutii de hârtie și pungile mai mari din hârtie, pentru livrare. Toate pot fi personalizate, așa că brand-ul afacerii este așezat pe un produs reciclabil, deci situație de win-win. 

Tot mai multe companii au recurs la această opțiune de ambalare, pentru că se aliniază tendințelor, dar până la urmă și-au dat seama că ”ținuta” unei pungi de hârtie este mai elegantă decât cea a unei pungi de plastic. 

Așa că o rochie cumpărată și așezată într-o astfel de pungă parcă arată și mai bine. Iar cu asta se bifează două cerințe ale pieței: produse biodegradabile, reciclate și reciclabile și ecusonul de ”în trend”.  

 

Care sunt beneficiile utilizarii pungilor de hartie?


Sursa foto: unsplash.com

 

Beneficiile pungilor de hârtie au făcut ca oamenii să le prefere, și așa reticența a fost depășită. 

Tehnologia a evoluat și în procesul de producție, iar pungile de hârtie, prin modul de fabricare, sunt din ce în ce mai durabile. Sunt puternice, nu se rup foarte ușor, ceea ce le face perfecte pentru cumpărăturile grele dintr-un supermarket, de exemplu. 

Apoi, din anul 2022, fabricarea lor se bazează pe principiul de reciclare. Majoritatea pungilor de hartie sunt realizate din materiale reciclate, ceea ce la face la rândul lor, reciclabile. Dacă însă nu sunt aruncate la tomberonul de carton și hârtie, pot ajunge la cel de biodegradabile sau pot fi folosite la realizarea de îngrășăminte pentru grădină sau mulci. Dacă ajung însă la groapa de gunoi ele se vor degrada în 3 ani față de 150 de ani cât are nevoie o pungă de plastic.

Sau, dacă sunt curate și nu ajung la gunoi pentru a fi reciclate, sunt folosite în gospodării. Produsele de panificație rezistă proaspete mai mult timp dacă sunt ținute în pungi de hârtie, sau pot fi folosite pentru a aduna în ele hârtia care urmează a ajunge la reciclare. 

Pungile de hârtie cu mânere au devenit mult mai confortabile pentru cei care la cară. Dacă cele de plastic taie la mână, mai ales dacă au greutate în ele, cele de hârtie, implicit cu mânerul la fel, sunt mult mai ușor de transportat. 

Dar, pe lângă toate aceste beneficii casnice în mare parte, principalul câștig este faptul că sunt biodegradabile și reciclabile. Iar de aici marele câștigător este planeta și noi, implicit. 

 

De unde poti cumpara pungi de hartie?


Sursa foto: freepik.com

 

Cum popularitatea pungilor de hârtie a crescut, și cei care le comercializează sunt din ce în ce mai mulți. Deci, unde gasesc pungi de hartie, mai ales dacă am o afacere și am nevoie de cantități mai mari? Cel mai simplu de găsit sunt online. La o simplă căutare se găsesc multe astfel de magazine virtuale care își prezintă produsele. Dar, sunt de luat în seamă mai multe lucruri înainte de a face comanda. 

    Primul lucru la care se uită un client atunci când se hotărăște să aleagă un furnizor este varietatea produselor. Asta denotă experiență, deschidere către cererea pieței și posibilitatea de producție crescută. Noi, la Paperbag exact asta ne-am dorit să oferim clienților: posibilitatea de a alege orice fel de ambalaj din hârtie sau carton, diversitate mare a produselor și adresabilitatea către orice fel de afacere ce are nevoie de astfel de ambalaje.  

Spuneam că pungile de hârtie sunt din ce în ce mai durabile. Dar, la fel ca la orice alte produse, pot apărea defecte din fabricație, de exemplu. Și atunci este perfect dacă vânzătorul are o politică de garanție. Noi, la Paperbag exact asta am luat în considerare: posibilitatea clientului de a beneficia de garanție, tocmai pentru a fi asigurat de calitatea produselor și de seriozitatea noastră.

Unii vânzători sau producători de pungi de hârtie personalizează produsele la cerere. Și acesta este un criteriu de luat în seamă înainte de a plasa comanda, mai ales de către companiile care își doresc să se promoveze și în acest fel. Noi personalizăm inclusiv cutiile de pizza, dacă clientul dorește acest lucru sau orice alt ambalaj pe care îl producem.

Pentru a plasa o comandă pe unele site-uri este nevoie de o sumă minimă a comenzii. În cazul nostru aceasta nu este o cerință. Oricine poate comanda oricât, fără a fi condiționat de nimic. 

Dacă sunteți o companie care are nevoie constant de astfel de produse din hârtie sau carton în cantități destul de mari, alegeți un furnizor care să vă ofere reduceri la o anumită sumă comandată sau orice alt fel de discount-uri de fidelizare. În timp aceste economii se vor simți în buget.

 

Tipuri de pungi de hartie


Sursa foto: unsplash.com

 

Pungile sunt folosite ca ambalaj pentru mai tot felul de produse: de la textile, la cadouri, la alimente. Și, evident, pentru fiecare în parte există un alt model și un alt tip de hârtie. 

  • Hârtia kraft este una dintre cele mai căutate tipuri de hârtie când vine vorba despre fabricarea pungilor. Este rezistentă și are o ținută frumoasă. Poate tocmai de aceea pungile cu mâner sunt fabricate din acest tip de hârtie. Sunt potrivite pentru ambalarea hainelor, atunci când le cumpărărm de la magazin sau pentru cadouri, mai ales că se găsesc în diferite mărimi, imprimeuri și culori.


    Sacosa hartie kraft cu maner rasucit, 25x11x31 cm, 150 buc - CAROURI

     

  • Pungile de hârtie fără mâner sunt perfecte pentru a ține în ele ceaiuri, cafea. În ele se pot depozita mult timp făină, pesmet, chiar furaje. Produsele de panificație se mențin proaspete mai multe zile dacă sunt ținute în pungi de hârtie, iar atunci când le cumpărăm pungile cu fereastră sunt cele pe care le alegem pentru ambalare. 

  • Pentru cosmetice, pungile de hârtie fără mâner sunt de asemenea, perfecte. Se pot alege cele de dimensiuni mai mici și colorate, tocmai pentru a se potrivi cu tematica.

 
Pungi de hartie - 14 x 7 x 24,5 cm - ROSU

  • Pentru oferirea unei sticle cu vin o pungă elegantă, din hârtie reciclată, fără mâner este alegerea cea mai bună. Dacă aceste pungi sunt oferite de magazinul de la care se cumpără produsul, ele pot fi, al fel ca celelalte, imprimante cu design-ul dorit.
  •  Anafura nu se mai împarte la biserică într-un bol de unde fiecare credincios se servește. Acum pâinea sfințită este pusă în punguțe care sunt împărțite doritorilor. Și acestea sunt bineînțeles, din hârtie, de această dată neapărat albă. 

  • Pentru produsele fast- food gama de ambalaje din hârtie este extrem de largă, cea mai extinsă pe care o are Paperbag în ofertă. Există farfurii de hârtie, tot felul de cutii, recipiente pentru ciorbe, cutii de pizza, ambalaje pentru cartofi prăjiți, caserole pentru salată, pahare din carton, și câte și mai câte. Acolo unde se cere, prin natura produsului care trebuie livrat, ambalajul este cerat pe interior pentru a împiedica  grăsimea să iasă către exterior.


    Cutii meniu 4 clapete NATUR
     

  • Hârtiile de împachetat sunt perfecte chiar și pentru cadouri, dar și pentru magazinele de bricolaj, de exemplu, unde se pot împacheta obiectele mici sau ascuțite. Hârtia de împachetat poate fi folosită și în activitățile zilnice. De exemplu, la mutarea într-o altă locuință este perfectă pentru a împacheta farfuriile și paharele. Și acest tip de produs se găsește în mai multe variante de dimensiuni, grosimi și culori.

 

Cum sa alegi pungile de hartie potrivite pentru nevoile tale?



Sura foto: unsplash.com

 

Pungile și ambalajele de hârtie, în general sunt potrivite pentru depozitarea diferitelor produse folosite în gospodărie. Acestea își vor păstra prospețimea mai mult timp, iar noi participăm la salvarea planetei. 

Dar, într-o măsură mult mai mare aceast ultim beneficiu are impact dacă pungile de hârtie sunt folosite în gestionarea afacerilor din diferite domenii. 

În agricultură, sacii de hârtie sunt perfecți pentru a ambala diferite tipuri de cereale sau chiar făină. Chiar și cărbunele pentru grătar stă cel mai bine în saci de hârtie.



Saci pentru cărbune
 

Atunci     când cumărăm haine sau orice alte produse textile încă, în unele magazine, ne sunt puse în pungi de plastic de unică folosință. Acest lucru nu face decât să încalce normativele UE, dar și să ofere o senzație de ”lucru ieftin”. Dacă aveți o afacere în acest domeniu nu fă aceeași greșeală. Oferă clienților pungi din hârtie, de calitate. Aici alegerile sunt variate, de la pungi cu mâner, la cele fără mâner, iar paleta de culori este și ea vastă. 
 

Un magazin de cosmetice își va mulțumi clientele dacă le va ambala produsele în punguțe de hârtie. În acest caz personalizarea culorii ar trebui foarte bine aleasă, fiind vorba despre cliente care sunt atente la astfel de detalii. Și cum la Paperbag putem personaliza cam orice face parte din oferta noastră, putem alege culorile unor astfel de ambalaje, pentru a se asorta cu culorile din sigla afacerii, de exemplu. Sau le putem imprima chiar cu design-ul specific afacerii. 
 

Clienții vor fi super mulțumiți când, după câteva zile după ce au cumpărat produsele, vor realiza că sunt la fel de proaspete ca în prima zi. Și asta datorită pungilor de hârtie în care le-au fost livrate și în care au păstrat produsele de panificație, căci despre ele este vorba. Sau, ceaiul de exemplu rezistă mult mai mult dacă e ținut în hârtie, la fel și cafeaua își va menține mai mult timp aroma.


Pe de altă parte, cui nu i s-a întâmplat să cumpere de la fast food, iar grăsimea să treacă prin hârtie și să se murdărească pe mâini și chiar haine? Așa ceva nu ar trebui să se întâmple și nici nu se întâmplă dacă se folosesc pungile cerate de la noi.

 


Pungi rotiserie - 18 x 6,5 x 35 cm - ALB

Și acestea sunt doar câteva exemple de afaceri în care pungile sau ambalajele de hârtie pot face diferența. Iar noi, la Paperbag nu ne-am gândit doar la calitatea ambalajelor, ci și la promovarea afacerii clienților care cumpărăr de la noi. Astfel, putem personaliza orice fel de ambalaj în culoarea dorită de client sau cu sigla afacerii. Culorile folosite sunt pe bază de apă, ecologice, certificate de Ministerul Sănătății. 

 

Alegerea pungilor și ambalajelor din hârtie este cea mai bună atunci când vine vorba despre imaginea unei afaceri. Nu doar că aceste ambalaje pot fi personalizate, dar sunt biodegradabile și reciclabile, iar acest lucru este cel mai important. Tone de ambalaje, până acum de plastic, nu vor mai ajunge în oceane, ci hârtia din care sunt fabricate va fi transformată în alte și alte pungi.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!