Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Întrebări și răspunsuri - 10 lucruri pe care ar trebui să le știi despre plasele din hârtie

Întrebări și răspunsuri - 10 lucruri pe care ar trebui să le știi despre plasele din hârtie

Plasele din hârtie și versatilitatea lor nu mai este un subiect tabu. Cu toții știm cât sunt de importante pentru afaceri, cât și pentru protejarea mediului înconjurător. Din aceea, considerăm că este oportun să afli cât mai multe lucruri despre plasele din hârtie, dacă le folosești și tu pentru afacerea ta. 
 

  1. Sunt plasele din hârtie mai bune decât cele din plastic? 

Din punctul de vedere al protecției mediului, plasele din hârtie sunt mult mai bine. Acest motiv se datorează faptului că sunt create dintr-un ambalaj biodegradabil și sau compostabil. Însă, din punct de vedere al eficienței și costurilor, cele din plastic sunt mai ieftine și suportă mai multă greutate. Punând în balanță cele 3 aspecte, dacă ești prieten cu mediul, merită să investești suplimentar în cele din hârtie. 
 

  1. Sunt plasele din hârtie maro mai eco-friendly decât cele albe? 

Plasele de culoare maro sunt fabricate din aproape 100% materiale reciclabile. Cele albe, în schimb, sunt realizate din materie primă nereciclată, care este albită - în scopuri de design. Prin urmare, cele maro implică o utilizare mai mare a materiei deja reciclate, ceea ce le face mai prietenoase cu mediul.  
 

  1. Pot fi personalizate plasele din hârtie? 

Indiferent de tipul de plasă din hârtie (mică, mare, cu mâner exterior / răsucit / interior / decupat sau fără mâner), ele sunt 100% personalizabile. Poți alege un design creativ sau poți merge pe varianta clasică de personalizare cu logo și culorile brandului. 
 

  1. Care este avantajul de a folosi plase din hârtie? 

Dacă vorbim despre rezistența în timp, plasele din hârtie câștigă detașat. Însă, acestea sunt sensibile la contactul cu apa – ceea ce înseamnă că dacă se udă nu vor mai putea fi refolosite. Oferă un spațiu de depozitare mai mare decât cele din plastic, însă prețul este puțin mai mare. Pe lângă acestea, sunt prietenoase cu mediul și pot fi personalizate ușor. 
 

  1. Sunt plasele din hârtie reutilizabile 

Da, cu siguranță! Poți alege să le reutilizezi în varianta clasică - cumpărături pentru gospodărie sau depozitare, însă aici ți-am pregătit câteva idei creative pentru refolosirea lor. 
 

  1. Cât de rezistente sunt plasele din hârtie 

În funcție de dimensiune și de tipul de mâner, plasele de hârtie pot fi mai mult sau mai puțin rezistente. Plasele utilizate la magazinele alimentare au, în majoritatea cazurilor, mâner exterior și sunt mai rezistente. Se pot folosi pentru greutăți de până la 15kg. Cele mici sau cu mâner răsucit, sunt potrivite pentru produse mici și ușoare, nefiind la fel de rezistente. Există, desigur, o gamă variată de plase și, în funcție de produsele pe care le vinzi, poți alege împreună cu consultanții noștri tipul care ți se potrivește cel mai bine. 
 

  1. Ce opțiuni de mânere există la plasele din hârtie 

În funcție de tipul de produse pe care îl oferi clienților tăi, poți opta pentru diferite tipuri de mânere - exterior, interior, răsucit sau decupat. Despre atributele fiecărui mâner poți afla mai multe aici.
 

  1. Ce tip de hârtie este folosită pentru plase? 

Plasele din hârtie pot fi fabricate din hârtie reciclată - maro, în cele mai multe cazuri -, hârtie albă de primă clasă, hârtie de ziar, carton alb sau hârtie cerată. Ele sunt o excelentă alternativă la plasele din plastic, deoarece sunt ecologie. De asemenea, ele permit o personalizare ușoară cu elemente de branding sau mesaje creative. Astfel, îți oferă o oportunitate în plus de a te promova și a-ți face publicitate. 
 

  1. Sunt plasele din hârtie compostabile? 

Toate plasele din hârtie din portofoliul nostru sunt compostabile. Atât timp cât ele nu conțin plastic sau inserții din alte materiale în afară de hârtie, pot fi compostabile în centrele special destinate acestei acțiuni.  
 

  1. Se pot face plase din hârtie de orice dimensiuni? 

Plasele din hârtie pot fi fabricate într-o varietate de dimensiuni, însă acestea sunt standard, fiind prelucrate industrial, nu manual. Poți alege dintr-o varietate de culori și tipuri (cu mâner sau fără), însă dimensiunile standard ale produselor se păstrează și nu pot fi modificate. 
 

Ai mai multe întrebări referitoare la plasele din hârtie? 

Contactează-ne prin email: office@paperbag.ro  

Hai să stăm de vorbă: 0723 190 196 | 0745 590 634  

Urmărește-ne pe Facebook pentru mai multe noutăți: www.facebook.com/PaperbagTimisoara 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!