Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Atenția – la gust și la detalii. Atributul care convinge clientul să revină la tine

Atenția – la gust și la detalii. Atributul care convinge clientul să revină la tine

De fiecare dată când pregătești o comandă, o împachetezi și te asiguri că ajunge în siguranță la destinatar, fă un exercițiu de gândire și pune-te în locul clientului tău. Ce se așteaptă să găsească când deschide comanda? Care sunt atributele pe care o comandă trebuie să le îndeplinească pentru a fi repetată și a reține brandul tău? Ce îl poate convinge să mai comande de la tine? Rămâi cu noi să aflii răspunsul la întrebările de mai sus. 

Ce se așteaptă clientul să găsească când deschide comanda? 

În primul rând, mirosul este primul lucru de care clientul este lovit atunci când îi ajunge comanda. Un ambalaj de calitate va permite aburului din mâncarea caldă să rămână acolo. Astfel, la deschiderea cutiei, mirosul îl va îmbia pe client să își dorească să mănânce cât mai repede ceea ce a comandat, pentru că aromele sunt încă acolo, cât se poate de fresh. 

În al doilea rând, acesta își dorește să găsească ordine și disciplină. Fiecare fel de mâncare să fie la locul lui, fiecare cutie să fie ordonată și sa nu existe scurgeri. Din acest considerent, investește (da, ai citit bine: investiție, nu cheltuială) în ambalaje premium, rezistente la temperaturi înalte și la grăsimi. Ele nu vor permite alimentelor să se împrăștie sau grăsimilor să se scurgă. 

Nu în ultimul rând, și-ar dori să te poată recunoaște. Fie că optezi pentru ambalaje personalizate, fie că adaugi un mic bilet prin care să le urezi "poftă bună", brandul tău va avea doar de câștigat. 

Care sunt atributele pe care o comandă trebuie să le îndeplinească pentru a fi repetată și a reține brandul tău? 

▪️ Ambalaje practice: asigură-te că atunci când ambalezi mâncarea, ambalajele sunt închise corespunzător și că accesul la preparate este facil. Nu îți vei dori să ambalezi fiecare cutie într-o pungă sau sa adaugi stickere individuale. Cu siguranță nici clientul tău nu va dori acest lucru. Descoperă aici toate ambalajele disponibile. 

▪️ Materiale biodegradabile: clienții apreciază grija pentru mediu și ușurința reciclării ambalajelor. De aceea, achiziția de ambalaje premium din materiale eco friendly este alegerea potrivită și în acest caz. 

▪️ Corectitudinea comenzii: folosește un sistem care îți permite să ai o vedere clară și sigură asupra comenzilor, astfel încât acestea să ajungă la client în cea mai bună stare. De ce? Nimănui nu îi place să primească o comandă greșită. Însă dacă aceasta este împachetată cu grijă și cu atenție la miciile detalii, o greșeală se poate trece cu vederea. 

▪️ Gust, aromă, aspect: 3 atribute importante de care să ții cont în mod expres. Ambalajele te ajută să menții aromele și temperatura preparatelor, însă gustul lor este în mâinile tale. 

Ce îl poate convinge să mai comande de la tine? 

Pot fi diverse motive pentru care clienții își doresc să comande din nou preparatele tale. Însă următoarele îl vor convinge să comande și data viitoare. 

▪️ Ambalaje specifice pentru fiecare categorie de produs 

  • Patiserie – pentru că produsele de patiserie sunt opțiunea numărul 1 când vine vorba despre o gustare to go este important să fii atent la detaliul ce ține de ambalaj. Asta pentru că niciun client nu-și va dori să se murdărească de grăsime în timp ce consumă un astfel de produs. 

  • Cofetărie – ambalajul este foarte important și aici pentru că de multe ori o surpriză dulce înseamnă o prăjitură pentru persoana dragă și nu ai vrea ca al tău client să ajungă acasă cu ambalajul însiropat. Asta îl va face să nu mai treacă pe la tine. 

  • Pizzerie – un ambalaj rezistent la grăsimi din materiale de calitate va menține aroma, gustul și mirosul bucăților de pizza astfel încât, ajuns acasă, să te bucuri de aceeași calitate a acesteia.  

  • Meniuri – în general, meniurile inclus sosuri. Pentru a-i oferi clientului o experiență plăcută da capo al fine, alege ambalajele special concepute pentru meniuri. Fiecare produs va avea locul lui și va rămâne la locul lui. 

  • Burgeri – printre mâncărurile preferate ale tinerilor din ziua de astăzi. Pentru că și ele sunt consistente și conțin un amestec de sosuri, cel mai sigur este să alegi să le ambalezi într-un ambalaj special. Clientul se va bucura de o experiență curată și gustoasă.   

▪️ Pungi rezistente la grăsimi – acestea sunt exact ceea ce trebuie în materie de fast food-uri, în special. Uneori, mâncarea de aici poate avea o consistență ușor uleioasă din cauza mai multor elemente: sosuri, cartofii prajiți etc. Și tuturor ne place să ne bucurăm de un gust bun fără să ne murdărim până la cot. 

▪️ Sacoșe încăpătoare și rezistente – este mult mai comod ca un client să primeasca 1 plasă, nu 2 sau 3. 

▪ ️Prospețimea preparatelor - ambalajele izolează bine (mai ales acelea pentru supa, diferite meniuri, pește sau chiar burgeri) 

În concluzie, pentru a face o evaluare a felului în care se va simți și va reacționa clientul la primirea comenzii, tot ceea ce trebuie să faci este să te pui în locul lui. Ține cont de aceste informații și asigură-te că faci tot ce ține de tine pentru a-l determina pe client să-ți treacă din nou pragul afacerii. Ție cum ți-ar plăcea să găsești produsele atunci când primești o comandă? 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!