Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Pungi hartie cu fereastra

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Alege pungi hartie cu fereastra pentru produsele tale de panificație și brutărie 

 

Dacă ești deținătorul unei brutării sau a unei patiserii și îți dorești să le oferi clienților tăi produse mereu proaspete, cu un aspect apetisant și un miros îmbietor, alege să te folosești de pungi hârtie cu fereastră.

 

Acestea sunt prevăzute cu pliuri laterale pentru un plus de siguranță a păstrării alimentelor, ceea ce împiedică ruperea pungii. Mai mult de atât. Produsele sunt protejate în acest fel de praf sau de condiții meteo nefavorabile. O altă calitate a acestui material este că nu se deformează din cauza produselor calde.

 

Le poți folosi pentru ambalarea pâinii, indiferent de forma sau mărimea acesteia, pentru covrigi, dar și pentru produsele de patiserie: pateuri, croissante etc.

 

Noi, Paperbag.ro ți-am pregătit cele mai bune soluții pentru afacerea ta! Folosește-le ca parte a strategiei tale de promovare a brandului și creștere a business-ului!

 

Oferă siguranță și încredere clienților tăi folosindu-te de pungi hartie cu fereastra ambalate în mediu steril

 

Faptul că aceste pungi le oferă clienților tăi posibilitatea de a vedea produsele chiar dacă sunt ambalate, aceștia primesc certitudinea că sunt proaspete, de calitate și că nu este nimic de ascuns sub ambalaj. 

 

Așadar, nu oferi clienților tăi doar prospețime, rezistență și arome care se mențin, dar și siguranță din punct de vedere al igienei, un aspect foarte important pentru sănătatea lor.

 

Poți personaliza pungile cu mesajele brandului tău pentru un plus de valoare pe care îl poți adăuga cu ușurință business-ului. Gândește-te la un mesaj relevant business-ului. Creativitatea nu are limite.

 

Oferă clienților tăi mai multe motive să revină în magazinul tău!

 

 

Iată care sunt beneficiile pentru afacerea ta ale utilizării acestor pungi de hârtie

 

De ce să achiziționezi pungi hartie cu fereastra de pe paperbag.ro? Ce beneficii au aceste produse pentru tine și business-ul tău?

 

  • Poți afișa produsele din afacerea ta în pungi sterile pentru a-ți proteja produsele sau pentru a le menține proaspete mai mult timp;

  • Se pot folosi pentru ambalarea produselor tale de patiserie sau brutărie (pâine, covrigi) pentru clienții tăi care își doresc să consume produsele tale în deplasare;

  • Le poți personaliza cu logo-ul brandului tău, precum și cu un mesaj drăguț, factori ce pot contribui la promovarea și vizibilitatea business-ului tău. 

  • Îți oferim posibilitatea achiziționării produselor de calitate superioară la prețuri avantajoase pentru tine. 

  • Cu cât pachetele alese conțin mai multe produse, cu atât prețul acestora scade.

 

 

Comandă chiar acum cantitatea de pungi necesare pentru business-ul tău, la prețuri de producător! Decizia este a ta, dar îți recomandăm să profiți de cele mai bune oferte ale noastre!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!