Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Fără compromisuri în afacerea ta

Fără compromisuri în afacerea ta

Comenzi care nu ajung în condiții optime la clienți? Ambalaje de slabă calitate prin care trec lichidele și grăsimile? În timp, aceste mici neplăceri pot duce la pierderea numărului de clienți și la devalorizarea brandului. Cum poți să previi aceste lucruri și să ții clienții aproape? Investește în ambalaje de calitate, biodegradabile și rezistente. Iată câteva idei care te pot ajuta să îți ții clienții aproape: 

Ambalaje sigure  

Alege cutiile pentru meniu care se închid și mențin temperatura potrivită pentru fiecare preparat. De asemenea, poți opta pentru bolurile de supă cu capac, prin care lichidul nu se scurge și astfel ajunge în siguranță la client. Totodată, pungile pentru tacâmuri oferă un plus de siguranță și încredere. Solicită o oferă personalizată și vezi ce tip de ambalaje se potrivesc afacerii tale. 

Pungi de hârtie personalizate 

Un mesaj amuzant, o urare personalizată sau un design inedit pot face ziua mai bună oricui! Evită să folosești pungile simple, fade, lipsite de personalitate și pregătește un design out of the box pentru comenzile la domiciliu. Acest lucru nu doar că te va ajuta să îți ții clienții aproape, dar îți va spori șansele de a fi recomandat și e a-ți lărgi gama de clienți.  

Pungi ușor de sigilat 

Fie că vorbim despre cafea, ceai, condimente sau alimente de bază, fiecare dintre ele are nevoie de anumite condiții de depozitare. Ce au în comun aceste condiții este însă ambalajul de hârtie, ferit de razele soarelui, apă și temperaturi extreme. Pungile de hârtie de dimensiuni mici cu un design neutru și material biodegradabil sunt recomandate pentru păstrarea diverselor alimente mici. Alege să le folosești pentru afacerea ta naturist, pentru magazinul de furaje sau magazinele alimentare cu produse naturale.  

Ambalare individuală 

Deții un fast food? Pentru fiecare produs în parte, îți recomandăm să folosești un ambalaj original. Cutiile pentru burger ajută la menținerea aromelor și a structurii preparatului. Totodată, nu permit grăsimilor să se scurgă și este ușor de prins în mână direct din cutie. Pentru cartofi alege cutia specială care permite cartofilor să fie consumați cu ușurință și îi menține calzi o perioadă îndelungată. Adaugă sosul în sosierele speciale. Așază toate preparatele într-o plasă de hârtie cu mâner lat, personalizeaz-o cu brandul tău și trimite-o în siguranță către client. 

Pentru alegerile inspirate și potrivite, îți oferim consultanță gratuită prin telefon, email sau direct în website. Împreună oferim experiențe plăcute clienților tăi și te ajutăm să devii un brand sustenabil, cu grijă față de mediu și față de persoanele care fac parte, zi de zi, din afacerea ta.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!