Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Ambalaje prietenoase la târgurile de Crăciun

Ambalaje prietenoase la târgurile de Crăciun

Târgurile de Crăciun încep să prindă culoare, formă și strălucire, iar căsuțele lui Moș Crăciun se pregătesc, încet, încet, să primească curioșii. Participi la Târgul de Crăciun cu decorațiuni speciale, deserturi, minuturi, băuturi calde sau cu orice aduce spiritul sărbătorilor mai aproape de sufletul clienților? Asigură-te că îți faci din timp stocul de ambalaje și nu vei avea parte de surprize neplăcute. Îți propunem o alternativă eco-friendly: ambalajele biodegradabile, ușor de personalizat, care pot ajunge la tine într-un timp scurt. Hai să descoperim împreună soluțiile care ți se potrivesc. 
 

Ambalaje potrivite pentru târgurile de Crăciun 

Alege sacoșele cu mâner răsucit, potrivite pentru decorațiuni de Crăciun mari, suveniruri sau obiecte de vestimentație. Protejează fiecare suvenir folosind o pungă din hârtie. Pentru decorațiunile mici dar care aduc Crăciunul mai aproape de sufletul oamenilor, poți alege o sacoșă mică de hârtie, cu mâner decupat. 

Schimbăm macazul și trecem la domeniul HoReCa: plăcinte, ciocolată și deserturi de casă. Pentru ca acestea să fie vândute în condiții de siguranță, îți recomandăm pungile din hârtie. Se găsesc aici, într-o multitudine de mărimi și forme.  

Pentru preparatele calde pe care clienții tăi le pot savura acasă sau chiar pe loc, găsești o multitudine de ambalaje din hârtie biodegradabilă. 

  • Farfuriile pot fi folosite pentru a servi o porție de castane prăjite, cartofi sau mâncăruri cu specific românesc. 

  • Colțarele rezistente la grăsimi sunt utile pentru plăcinte, burgeri, chiar și covrigi sau alte produse de patiserie 

  • Cutiile pentru sandwich permit clienților să își ia la pachet cele mai gustoase preparate de la căsuța ta. Ambalajul este rezistent grăsimilor și temperaturilor extreme. 

  • Prepari și servești popcorn? Alege cutiile pentru popcorn disponibile aici și oferă o experiență plăcută clienților tăi. Ambalajul este realizat din materiale premium, care nu permit grăsimii să se scurgă. 

  • Nu uita de accesoriile pentru servirea vinului fiert sau a băuturilor calde: suportul pentru pahare și manșonul

Dacă ai o altă afacere cu care participi la târgul de Crăciun, nu uita să verifici soluțiile pe care PaperBag ți le pune la dispoziție. Oferă experiențe plăcute clienților, fii atenți la nevoile lor și creează comunități în jurul brandului tău. Află de ce este importantă personalizarea pungilor de hârtie și cum te poate ajuta în a-ți crește afacerea, citind articolul de blog disponibil aici. Totodată, învață cum să nu faci compromisuri în afacerea ta pentru ca astfel să-ți păstrezi clienții cât mai mult timp posibil și să îi fidelizezi. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!