Ai nevoie de ajutor? Nu stii ce dimensiune este potrivita pentru tine? Contacteaza-ne la nr. de telefon 📞 0723 190 196 si te ajutam cu drag! Dați click pe numărul de telefon afișat și vă ajutăm cu drag!

Spune „DA” provocărilor vara aceasta 

Spune „DA” provocărilor vara aceasta 

Pe lista evenimentelor care pot avea un impact considerabil asupra mediului înconjurător se află, desigur, festivalurile. Însă, pe de altă parte, sunt o ocazie foarte bună pentru a-ți lansa afacerea din domeniul Ho.Re.Ca. Dacă ești în căutarea unei provocări pentru vara asta, un food truck pare să fie o idee bună. Însă, dacă ești indecis, rămâi alături de noi și descoperă care sunt principalele „truck-uri” participante la un festival. 
 

Ce truck-uri găsești la un festival 

Atunci când vorbim despre distracție, mâncarea și băutura completează atmosfera. Din acest considerent, ideea de a avea un truck cu preparate dulci, sărate sau cu băuturi pare să fie una bună. Preparatele pe care românii le preferă la festivaluri sunt burgerii, sandwich-urile, cartofii prăjiți, chips-urile sau alte bunătăți care pot fi mâncare cu ușurință atunci când dansezi pe ritmurile trupei preferate. Totodată, atunci când au poftă de ceva dulce, studiile ne spun că o clătită este cel mai la îndemână desert, fiind gustos, rapid de făcut și incredibil de ușor de savurat! De asemenea, gogoșile cu topping sau ciocolata artizanală pare să fie pe lista favoritelor, ne gândim noi, din aceleași considerente – de timp și manevrare. 

Dar... întocmai cum spuneam mai sus, băutura are și ea un cuvânt de spus. De la sucuri, limonade, cocktailuri non-alcoolice sau chiar alcoolice, nu există băutură care să nu se preteze la un festival.  

Dacă, în schimb, îți dorești să ieși în evidență cu un preparat inedit, poți opta pentru alte idei artizanale, dar care să țină de cont de câteva aspecte despre care vom vorbi în ultimul capitol al articolului – timp, gust, manevrabilitate. Însă... sfatul nostru este să mergi la sigur, în special dacă este primul an în care participi. 
 

De ce ambalaje ai nevoie la un festival? 

Ce simplu era dacă aveai ideea și totul venea de la sine apoi, nu-i așa? Însă... ca să fie provocarea provocare, mai sunt câteva aspecte pe care nu trebuie să le uiți: autorizații, rețetar, personal, condiții optime de igienă - aici, includem, desigur, ambalajele prietenoase cu mediul. 

  • Pentru truck-urile de burgeri, îți recomandăm să folosești cutiile speciale care protejează gustul, aromele și proprietățile preparatului. Le găsești aici, în diferite dimensiuni. Totodată, poți opta și pentru colțarele din hârtie. La fel de sigure și ușor de folosit:  

  • Truck-urile cu sandwich-uri pot opta și ele pentru colțarele din hârtie de mai sus, însă avem și o cutie specială pe care o poți vizualiza aici

  • Truck-ul cu cartofi în toate formele și mărimile ar fi fericit să aibă cutiile de aici și, de ce nu, chiar și conurile din hârtie, pentru crochetele de cartofi, sau chiar cheesy bites, mozzarella sticks sau alte idei grozave care stau pregătite pentru pofticioși. 

  • Dacă ai la dispoziție și o terasă pe care servești preparatele tale, adaugă pe listă și farfuriile din hârtie, precum și tacâmurile din lemn. 

  • Asezonează-ți preparatul cu un sos potrivit. Ai aici sosiere din plastic, rotunde sau ovale, de diferite dimensiuni. 

  • Schimbând macazul, dacă trecem la secțiunea dulce a unui festival, atât pentru gogoși, cât și pentru clătite poți opta pentru bărcuțele din carton. Totodată, pentru dulciurile artizanale, îți punem la dispoziție pungile speciale rezistente la grăsimi
     

Ce mai trebuie să iei în calcul atunci când participi la un festival? 

Timpul este cea mai prețioasă resursă când vorbim de festivaluri (și nu numai, în fond). Mergi la un festival pentru a-ți asculta trupa preferată, pentru a petrece timp cu prietenii și pentru a te distra, nu pentru a sta la cozi. Aici intervine capacitatea fiecărei afaceri de a-și gestiona task-urile pentru a reuși să servească un preparat gustos într-un timp cât mai scurt. Care este cel mai scurt timp în care poți să prepari un burger, o clătită sau o porție de cartofi prăjiți? Ia în calcul toți factorii – timpul de încălzire al uleiului, timpul de coacere / gătire al cărnii, timpul de asamblare + ambalare. Dacă nu dă cu virgulă și este un timp optim pentru era vitezei, se pare că ai găsit ideea câștigătoare pentru vara asta. 

Acum că am stabilit că preparatul tău trebuie să fie gata rapid, mai rămân 3 factori: calitate, gust și amprenta brandului. Timpul nu trebuie să influențeze în niciun fel calitatea produsului. Compromisurile le poți face la amprenta brandului, însă nu la calitate și gust. Dacă clientului îi va plăcea gustul și va aprecia produsul ca fiind unul calitativ, își va aduce aminte de tine, chiar dacă pe ambalaj este trecut numele brandului tău sau nu.   

Dacă ai gust, calitate și rapiditate, poți lua în calcul și amprenta brandului. Poate fi vorba despre un ambalaj personalizat, despre un preparat original – care să nu mai fie găsit și în altă parte – sau despre un ingredient secret autentic: un sos, o combinație de gust inedită, un aspect nemaivăzut etc. Imaginația este limita la acest capitol. 

Recapitulând ideile de mai sus: alege un model de afacere care să se preteze unui festival, ocupă-te de autorizații și de „chestiile birocratice”, pune accent pe gust și calitate și găsește ambalajul potrivit specificului tău de afacere. Se naște întrebarea firească: ești pregătit să spui „DA” provocărilor vara aceasta? 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!